Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο
Media

Las Estrellas: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Las Estrellas: Η Elisa δίνει στη Lucia ένα κουτί που περιέχει φωτογραφίες και πράγματα από την παιδική της ηλικία. Και οι δύο νιώθουν συναισθηματικά φορτισμένες.

Η Lucía έχει το υπερηχογράφημα που δείχνει ότι έχει δίδυμα. Όταν βλέπει και ακούει τους καρδιακούς παλμούς τους, αρχίζει να αποδέχεται την εγκυμοσύνη της.

Ο Javo προτείνει να μείνουν μαζί με τη Virginia. Εκείνη δεν μπορεί να επεξεργαστεί την ιδέα και του ζητά να της δώσει μερικές ακόμη μέρες. Η Carla, ευτυχισμένη στη Νέα Υόρκη, στέλνει στο Federico ένα βίντεο για τη διαμονή της εκεί.
Η Virginia, η Lucía, η Florα και η Miranda λαμβάνουν όλες ένα αντίγραφο της ίδιας ειδοποίησης που λέει ότι πρέπει να πάνε στο γραφείο του κ. Garibaldi στις 14 Οκτωβρίου για να λάβουν την κληρονομιά τους. Ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες δολάρια σε μετρητά. Η ειδοποίηση δεν λέει τίποτα όμως για την τύχη του ξενοδοχείου. Ανησυχούν για το μέλλον όλων των εργαζομένων, για το μέλλον τους αλλά και για την Κάρλα, από την οποία δεν έχουν ακόμα νέα της!

Η Carla λαμβάνει επίσης την ειδοποίηση μέσω email και νιώθει ήδη νοσταλγία πιστεύοντας ότι θα είναι το τέλος του ξενοδοχείου.Οι αδελφές κάνουν μια συνάντηση και δεν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία για την τύχη του ξενοδοχείου. Η Lucia θα φύγει, η Virginia και η Miranda δεν είναι ακόμα σίγουρες και η Flor θέλει να μείνει.
Mariano, Lucho, Federico και Leo μπόρεσαν να ρίξουν μια ματιά στην ειδοποίηση και είναι ανήσυχοι για την τύχη του ξενοδοχείου και των δουλειών τους. Ο καθένας τους θυμάται την μέρα που άρχισαν να εργάζονται στο ξενοδοχείο. Ταυτόχρονα, ο Javo και η Jazmín, που ήδη γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί, εργάζονται στην κουζίνα. Η Virginia λέει στον Javo ότι δεν ξέρει τι πρόκειται να κάνει με το ξενοδοχείο και του προτείνει να φύγουν μαζί. Ο Javo της λέει ότι δεν μπορεί να αφήσει τη Santi.
Τέλος, όλες οι αδελφές αποφασίζουν ξεχωριστά να ξαναδιαβάσουν το γράμμα που τους άφησε ο πατέρας τους.

Συγκινημένες καταλήγουν να αγκαλιάζονται. Είναι η τελευταία μέρα στο ξενοδοχείο. Όλες οι αδελφές πακετάρουν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Αισθάνονται λίγο νοσταλγικά. Δεν ξέρουν τι θα τους συμβεί. Το ίδιο συμβαίνει και στους υπαλλήλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved