Media

Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικές φωτογραφίες από γύρισμα- Τι συνδέει Γκερέκου-Λιάντου- Κονιόρδου

Η Γη της Ελιάς: Σε πυρετό δουλειάς βρίσκονται οι συντελεστές της νέας πολλά υποσχόμενης σειράς του Mega, που υπογράφει ο Ανδρέας Γεωργίου

Η δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται και οι πρωταγωνιστές μαζί με τον Ανδρέα Γεωργίου, τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Πριν από λίγες εβδομάδες οι βασικοί συντελεστές της σειράς, πήγαν στη Μάνη και στο Σούνιο για τις ανάγκες των γυρισμάτων μαζί με ένα λαμπερό καστ, ανάμεσά τους, η Άντζελα Γκερέκου, που επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 16 χρόνια απουσίας.

Μαζί της πρωταγωνιστούν οι Λυδία Κονιόρδου, Πασχάλης Τσαρουχάς, Γιώργος Παρτσαλάκης, Μάξιμος Μουμούρης και Τάσος Ιορδανίδης σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ ως guest star θα εμφανιστεί η Μάρω Κοντού.

Το gossip-tv.gr εξασφάλισε για εσάς φωτογραφίες από ένα πρόσφατο γύρισμα στο "σπίτι" της Μάρως Κοντού στο Σούνιο, η οποία υποδύεται τη "Μαρία" στη σειρά. Πρόκειται για τη γιαγιά της Μυρτάλης, πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει αναλάβει η Αφροδίτη Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια. Και όπως σας αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά, η Αθηνά, ρόλο που έχει αναλάβει η Άντζελα Γκερέκου, θα είναι η μητριά της Μυρτάλης. Όσο για τη Λυδία Κονιόρδου που υποδύεται τη Μαργαρίτα, στη σειρά είναι η ξαδέλφη της Άντζελας Γκερέκου.

Να θυμίσουμε ότι ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Έχουμε όντως φτιάξει κάτι πάρα πολύ ωραίο: Αποφασίσαμε· να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, κάτι γήινο, κάτι που έχει πολλή Ελλάδα μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη έρωτα, δεν μπορεί να μην έχει έρωτα το σίριαλ».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει γυρίσματα σε υπέροχα μέρη, νιώθω γεμάτος από εικόνα. Είμαστε σε ελαιώνες, πύργους και παραλίες υπέροχες. Η γη της ελιάς είναι γεμάτη εικόνα ελιάς».

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved