Elif: Ο Κερέμ λέει στην Παρλά για την αναπηρία της και... εκείνη σοκάρεται!
Media

Elif: Ο Κερέμ λέει στην Παρλά για την αναπηρία της και... εκείνη σοκάρεται!

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Ο Κερέμ δεν καταφέρνει να πει την αλήθεια στην Παρλά για την αναπηρία της. Νιώθει απαίσια και ξέρει πως ό,τι έγινε, έγινε από δικό του λάθος. Αν είχε ακούσει τον άνθρωπο του προσεχτικά θα ήξερε ποιο αυτοκίνητο είχε πρόβλημα με τα φρένα του. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν το έχει μοιραστεί ακόμα με κανέναν.

Η Αλέβ πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι για να μιλήσει με τη Ζουλιντέ και να μάθει περισσότερα. Η Αλέβ ρωτάει τη Ζουλιντέ αν της ανήκει το σπίτι που μένει ή αν το νοικιάζει και στη συνέχεια της κάνει ερωτήσει για τον σπιτονοικοκύρη της.

Η Ζουλιντέ της λέει πως ο σπιτονοικοκύρης της μένει στο εξωτερικό και η Αλέβ πιστεύει πως της λέει ψέματα και προσπαθεί να καλύψει τον Σαφάκ.

Ο Τσαγκλάρ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο, όπου νοσηλεύεται η Παρλά και της λέει πως λυπάται για το ατύχημα. Η Παρλά τον ευχαριστεί για τη βοήθεια του και του λέει πως η συμφωνία τους ακυρώνεται.

Η Παρλά πιστεύει πως ο νεαρός είναι εκεί για να λάβει τα υπόλοιπα χρήματα αλλά εκείνος της λέει πως δεν πρόκειται για αυτό. Όταν φεύγει κρυφά από το δωμάτιο της Παρλά, ο Κερέμ τον βλέπει, τρέχει πίσω του και τον προλαβαίνει. Ξεσπάει πάνω του όλα τα νεύρα του. Τον κατηγορεί και εκείνον για την τροπή που πήρε η κατάσταση, καθώς η Παρλά προσπαθούσε να μείνει μακριά του.

Αν δεν ήταν αυτός να την απειλεί θα είχε πάει μόνη της στη σχολή και τώρα δεν θα ήταν ανάπηρη. Ο Κερέμ παλεύει με τα αισθήματά του και τις ενοχές του. Ξέρει πως πρέπει να μιλήσει σύντομα στην Παρλά αλλά δεν βρίσκει το κουράγιο. Η Σουρεγιά του προτείνει να είναι μαζί του εκείνη την ώρα αλλά ο Κερέμ προτιμάει να είναι μόνος του μαζί της. Η Αλέβ τραβάει φωτογραφίες τη Ζουλιντέ να μπαίνει στο σπίτι της. Θέλει να τις δείξει στη Λεμάν την κατάλληλη ώρα.

Η Παρλά προσπαθεί να σηκωθεί αλλά πέφτει από το κρεββάτι και δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά τη βρίσκουν στο πάτωμα. Η Παρλά αρχίζει να συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο Κερέμ της λέει την αλήθεια και τα άσχημα νέα σοκάρουν την Παρλά. Η κοπέλα παθαίνει νευρική κρίση και η νοσοκόμα της κάνει μια ηρεμιστική ένεση. Ο Κερέμ φεύγει με δάκρυα στα μάτια και η Σουρεγιά τον ακολουθεί. Ο Κερέμ της λέει πως αυτός ευθύνεται για το ατύχημα της Παρλά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved