Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική γυναίκα του Ακύλλα είναι το κορίτσι – έμπνευση για τον Λευτέρη Χαρίτο
Media

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική γυναίκα του Ακύλλα είναι το κορίτσι – έμπνευση για τον Λευτέρη Χαρίτο

Άγριες Μέλισσες: Ο Μάνος Βόσκαρης έφυγε και ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχεται και μάλιστα όχι μόνος αλλά με την σύζυγό του, την τηλεοπτική ασφαλώς!

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα με την έναρξη του νέου κύκλου, είναι ο ήρωας «Ακύλας Μεγαρίτης», τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο Ακύλλας φτάνει στο χωριό αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του. Και θα αποδειχτεί πολύ πιο αδίστακτος από τον Βόσκαρη. Ο Ακύλας Μεγαρίτης επισκέπτεται το Διαφάνι μαζί με τη σύζυγό του, Ζωή και τα δύο τους παιδιά.

Θα μείνουν στο αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο θα αποκτήσει ξανά ζωή. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο σε αυτό το σπίτι διότι η σύζυγός του Ακύλα, Ζωή θα παίξει πολύ σημαντικό και ενεργό ρόλο σε πολλές από τις ιστορίες του Διαφανίου.

Και για να μην σε κρατώ άλλο σε αγωνία, η τηλεοπτική γυναίκα του Ακύλλα είναι το κορίτσι – έμπνευση για τον Λευτέρη Χαρίτο. Τι σημαίνει αυτό;

Τον ρόλο πήρε η εξαίρετη ηθοποιός, την οποία την προπερασμένη σεζόν απολαύσαμε στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα, Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι το κορίτσι του σκηνοθέτη των Μελισσών και σίγουρα στο πρόσωπό της είδαν πολλά από τα στοιχεία που θέλουν να προσδώσουν στην ηρωίδα.

Δες φωτογραφίες

Όσο για το ζευγάρι, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Λευτέρη Χαρίτο;

«Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Ντρέπομαι λίγο να μιλάω για εμένα».

Αν και χρόνια μαζί διατηρεί χαμηλούς τόνους και θέλει να απασχολεί τα μέσα αποκλειστικά και μόνο μέσα από τη δουλειά του.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ! Το παιδί μου το αναγνώρισα κανονικά από την πρώτη στιγμή και μένει τόσο μαζί μου όσο και με τη μητέρα του», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» ο σκηνοθέτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved