Elif: Ο Ταρίκ σχεδιάζει τη δολοφονία της... Μελέκ!
Media

Elif: Ο Ταρίκ σχεδιάζει τη δολοφονία της... Μελέκ!

Τι θα δούμε σήμερα, 13 Αυγούστου στη σειρά, Elif;

Ο Ταρίκ έχει στην κατοχή του τις μετοχές της Χουμεϊρά και νιώθει ασταμάτητος. Οι άντρες του Ταρίκ θάβουν το πτώμα του Μουσταφά αλλά από την τσέπη του πέφτει το κινητό του. Κανείς δεν το παρατηρεί. Η Ιντζί θέλει να πάει στον τάφο του Βεϊσέλ αλλά οι αστυνομικοί που φυλάνε το σπίτι της Ζουλιντέ, όπου μένει εκεί και η Τουλάι, της το απαγορεύουν και της λένε πως είναι επικίνδυνο. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να φύγει από τη χώρα μαζί με τη Ράνα.

Η Ματσιντέ δεν έχει νέα του Μουσταφά και ανησυχεί. Επικοινωνεί με την αστυνομία αλλά της λένε πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πριν περάσουν 24 ώρες από την εξαφάνισή του.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά συναντιούνται στην κουζίνα και η κοπέλα του προσφέρει το κέικ, που έφτιαξε. Αν και ο ένας αγαπάει τον άλλο, υποφέρουν και οι δύο, αφού δεν μπόρεσαν να μιλήσουν για τα αισθήματά τους και τώρα είναι πολύ αργά. Η Σουρεγιά λαμβάνει ένα mail από την εταιρία στην Αγγλία και της ζητάνε να ξεκινήσει δουλειά την επόμενη εβδομάδα.

Η Σουρεγιά σκέφτεται πως ίσως είναι καλύτερα να φύγει νωρίτερα. Για αυτή την εξέλιξη υπεύθυνος είναι ο πατέρας της Παρλά. Η Βιλντάν αναγκάζει την Ελίφ να σιδερώσει. Η Μελέκ νιώθει ένοχη για ό,τι συνέβη στον Βεϊσέλ και σκέφτεται πως πρέπει να δουλέψει για να βοηθήσει τη Ζουλιντέ αλλά και την Τουλάι.

Ο Ταρίκ λέει στους άντρες τους πως έχει μια τελευταία αποστολή για αυτούς, τη δολοφονία της Μελέκ.

Στη συνέχεια επιστρέφει στην έπαυλη και ανοίγει το χρηματοκιβώτιο. Παίρνει τα μισά χρήματα, που έχει εκεί η Ματσιντέ. Η Μελέκ αποφασίζει να πάει στην έπαυλη και να ζητήσει δουλειά. Μαζεύει τα πράγματα της και αφήνει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Εκτός του ότι θέλει να δουλέψει θέλει να φύγει από το σπίτι της Ζουλιντέ για να μην βρίσκονται πια η Ζουλιντέ και η Τουλάι σε κίνδυνο γιατί εκείνη είναι ο πραγματικός στόχος. Ο Ταρίκ ζητάει από τη Ράνα να περιμένει το τηλεφώνημά του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved