Elif: Ο Κερέμ ανακοινώνει στη μητέρα του πως θα παντρευτεί την Παρλά
Media

Elif: Ο Κερέμ ανακοινώνει στη μητέρα του πως θα παντρευτεί την Παρλά

Τι θα δούμε, σήμερα 19 Αυγούστου, στη σειρά, Elif

Η Βιλντάν ενοχλείται από την ιδιαίτερη σχέση, που έχουν αναπτύξει η Σερσέ (Μελέκ) και η Ελίφ. Ο γιατρός της Παρλά της δίνει εξιτήριο και της ζητάει να συνεχίσει να κάνει καθημερινά τις ασκήσεις της γιατί μπορεί να έχει έτσι την ευκαιρία να ξαναπερπατήσει. Η Παρλά μιλάει στον Κερέμ για

το όνειρο που είδε και ήταν ντυμένη νύφη ενώ έμπαινε στην έπαυλη. Ο Κερέμ κάνει την ίδια φαντασίωση αλλά στη θέση της Παρλά είναι ντυμένη στα λευκά η Σουρεγιά, η γυναίκα, που πραγματικά αγαπάει. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα για να της μιλήσει και να μοιραστεί μαζί της τα προβλήματά της.

Η Χουμεϊρά της τηλεφωνεί λίγο πριν φτάσει σπίτι της και ενώ η Ράνα ετοιμάζεται να φύγει για να πάει να βρει τον Ταρίκ.

Η Ράνα απαντάει στην κλήση της Χουμεϊρά και της λέει πως δεν είναι στην πόλη, για να την αποφύγει. Δεν ξέρει όμως πως η Χουμεϊρά είναι πολύ κοντά και τη βλέπει και δεν καταλαβαίνει γιατί της είπε ψέματα. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να την ακολουθήσει και η Ράνα την οδηγεί, χωρίς να το ξέρει, στον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ να αγκαλιάζει τη Ράνα. Συνειδητοποιεί πως η Ράνα ήταν τόσο καιρό η άλλη γυναίκα στη ζωή του άντρα της. Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως πρέπει να συναντήσουν κάποιον για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της φυγής τους και μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Η Χουμεϊρά τους ακολουθεί.

Ο Ταρίκ εξηγεί το σχέδιο του στη Ράνα πως θα το σκάσουν με καράβι. Η Ράνα δεν χαίρεται με αυτή την προοπτική και αρχίζει να έχει δεύτερες σκέψεις. Δεν θέλει να φύγει με αυτόν τον τρόπο από τη χώρα. Η Χουμεϊρά νιώθει έντονες συσπάσεις και σταματάει το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να τους ακολουθήσει, οι πόνοι της είναι αφόρητοι. Ο Κερέμ φέρνει την Παρλά στην έπαυλη και η κοπέλα είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται εκεί. Η Ματσιντέ της υπόσχεται να κάνουν ό,τι μπορούν για να νιώθει άνετα.

Ο Κερέμ ανακοινώνει στη μητέρα του πως αυτός και η Παρλά σκοπεύουν να παντρευτούν. Η Ματσιντέ μένει άφωνη. Η Παρλά σκέφτεται πως η Ματσιντέ δεν είναι ευχαριστημένη επειδή η νύφη της θα είναι ανάπηρη.

Η Ματσιντέ εξηγεί πως δεν είναι αυτός ο λόγος που δείχνει τόσο ξαφνιασμένη και τους προειδοποιεί για τη σοβαρότητα της απόφασής τους. Όταν η Ματσιντέ μένει μόνη της με τον Κερέμ του λέει πως η ανακοίνωση του την ξάφνιασε. Δεν πιστεύει πως αγαπάει την Παρλά και πως την παντρεύεται επειδή τη λυπάται. Ο Κερέμ λέει στη μητέρα του πως έχει πάρει την απόφασή του και αυτό δεν αλλάζει.

Η Σουρεγιά ακούει τη συζήτησή τους και δεν αντέχει. Πηγαίνει στο δωμάτιο της και ξεσπάει σε κλάματα. Η Ματσιντέ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη δεν απαντάει. Η Ματσιντέ ανησυχεί για την κόρη της και η Βιλντάν της λέει πως ίσως έχει καθυστερήσει να επιστρέψει επειδή έχει κίνηση. Η Ματσιντέ νιώθει πως κάτι κακό συμβαίνει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved