Elif: Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα πράγματα του Ταρίκ
Media

Elif: Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα πράγματα του Ταρίκ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Ο Ταρίκ αντιμετωπίζει προβλήματα στην οργάνωση της διαφυγής του αλλά πρέπει να βρει και ένα νέο μέρος για να μείνει με τη Ράνα μέχρι να φύγουν. Η αστυνομία βρίσκεται στο προηγούμενο σπίτι, που έμεναν.

Η Ράνα χάνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Η Μελέκ μιλάει στην Ελίφ για τα σχέδιά της, να φύγουν μακριά από όλους όσους τις πληγώνουν. Ζητάει από την κόρη της να κάνει υπομονή, μόλις συλληφθεί ο Ταρίκ, θα είναι ελεύθερες να κάνουν ότι θέλουν.

Η Τουλάι λέει στην Ιντζί πως βρέθηκε η Ελίφ και αυτό της δίνει μεγάλη χαρά, για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Βεϊσέλ.

Η Χουμεϊρά ζητάει συγνώμη από τη μητέρα της. Τώρα βλέπει την αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά ο Ταρίκ. Αν και η μητέρα της την προειδοποιούσε για τον χαρακτήρα του Ταρίκ, η Χουμεϊρά τον αγαπούσε και η αγάπη της τελικά θόλωσε τη σωστή της κρίση. Η Ματσιντέ της ζητάει να μην κλαίει και πως δεν έχει κανένα λόγο να απολογείται εκείνη.

Η Ματσιντέ ξέρει πως η κόρη της θα περάσει δύσκολες μέρες αλλά ξέρει πως είναι ακόμα νέα και η ζωή είναι μπροστά της για να τη ζήσει και να γίνει ευτυχισμένη. Ο Ταρίκ βρίσκει ένα νέο μέρος για να μείνουν με τη Ράνα αλλά εκείνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη από την κατάσταση.

Η Παρλά τα βάζει συνεχώς με τη Βιλντάν και προκαλεί την έκρηξη της. Η Παρλά την απειλεί και της λέει να προσέχει τη συμπεριφορά της απέναντί της στο μέλλον. Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί στην Παρλά και ζητάει και άλλα χρήματα.

Αν δεν του τα δώσει, ο νεαρός απειλεί να αποκαλύψει τα ψέματά της. Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και ανακοινώνει πως η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει τον Ταρίκ.

Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρική κρίση και πετάει τα πράγματα του Ταρίκ από το παράθυρο. Η Παρλά ακούει τη φασαρία και θέλει να δει τι γίνεται. Θέλει να χρησιμοποιήσει το αναπηρικό αμαξίδιο αλλά τότε καταφέρνει να κουνήσει τα δάχτυλά της. Η Βιλντάν ακούει τη συζήτησή τους και μεταφέρει στη Μελέκ και την Ελίφ όσα άκουσε. Η Ελίφ καταλαβαίνει πως αυτό σημαίνει πως θα μείνουν με τη μητέρα της περισσότερο χρόνο στην έπαυλη και λυπάται.

Θέλει να φύγουν μακριά. Το μέρος που μένουν ο Ταρίκ και η Ράνα είναι άθλιο και δεν έχουν πια φαγητό και νερό. Η Ράνα ζητάει από τον Ταρίκ να λύσει αυτό το θέμα ενώ δεν διαμαρτύρεται καθόλου για τις συνθήκες που ζουν γιατί ετοιμάζει το δικό της σχέδιο.

Ο Κερέμ προσπαθεί να αλλάξει τη διάθεση της αδελφής του και της λέει πως έχει ακόμα στη διάθεση της μετοχές της εταιρίας και αν θέλει μπορεί να δουλέψει εκεί. Η Χουμεϊρά όμως είναι αρνητική…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved