Elif: Η Παρλά δείχνει με υπερηφάνεια το νυφικό της στην Σουρειγιά και την πληγώνει
Media

Elif: Η Παρλά δείχνει με υπερηφάνεια το νυφικό της στην Σουρειγιά και την πληγώνει

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Παρλά συνεχίζει να κουνάει κάθε μέρα και λίγο περισσότερο τα πόδια της. Όταν προσπαθεί να σταθεί και να περπατήσει τα καταφέρνει για λίγο. Όμως είναι μια τεράστια έκπληξη και πρόοδος.

Είναι ένα θαύμα όλο αυτό αλλά η Παρλά έχει αποφασίσει να μην το πει σε κανέναν μέχρι να γίνει ο γάμος της με τον Κερέμ. Ο Κερέμ αγοράζει νυφικό για την Παρλά ως δώρο.

Εκείνη ξετρελαίνεται ενώ ο Κερέμ με δυσκολία χαμογελάει. Ο Κερέμ ενημερώνει την Παρλά πως την επόμενη μέρα θα την επισκεφθούν ειδικοί για να οργανώσει τον γάμο τους, όπως θέλει εκείνη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η Παρλά τον αποκαλεί “άντρα μου” και ο Κερέμ ενοχλείται.

Η Σουρεγιά πηγαίνει γλυκό στην Παρλά και εκείνη της δείχνει με υπερηφάνεια το νυφικό της για να την πληγώσει, πράγμα που καταφέρνει. Η Τουλάι σχεδιάζει να επιστρέψει στην πόλη από όπου κατάγεται μαζί με την Ιντίζ και να μεγαλώσει εκεί το παιδί, που περιμένει. Η Ζουλιντέ λυπάται, το ίδιο και η Ιντζί αλλά και ο Εμιρχάν.

Η Ράνα φέρεται καλά στον Ταρίκ και δεν παραπονιέται για τίποτα γιατί έχει ένα σχέδιο. Ο Ταρίκ της λέει πως είναι πολύ τυχερός που την έχει στη ζωή του, μια γυναίκα που δεν γκρινιάζει.

Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ανακοινώνει την απόφασή της και της ζητάει να δει την Ελίφ εκείνη και η Ιντζί, πριν φύγουν για πάντα. Η Μελέκ συμφωνεί και τις καλεί στην έπαυλη. Ο δικηγόρος του Ταρίκ τον ενημερώνει πως υπάρχει αγοραστής για τις μετοχές της εταιρίας και εκείνος του ζητάει να κάνει γρήγορα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Η Τουλάι και η Ιντζί πηγαίνουν στην έπαυλη αλλά η Βιλντάν δεν επιτρέπει στην Ελίφ να δει τους επισκέπτες ενώ της δίνει εντολή να διπλώσει τα ρούχα. Η Ελίφ όμως καταφέρνει να το σκάσει και να βγει στον κήπο. Η Ελίφ και η Ιντζί συναντιούνται μετά από πολύ καιρό και είναι ευτυχισμένες. Ο Ταρίκ πουλάει τις μετοχές της εταιρίας και η Ράνα παρακολουθεί με ένα αινιγματικό χαμόγελο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved