Elif: Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να θέλει ο Ταρίκ από την Ελίφ
Media

Elif: Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να θέλει ο Ταρίκ από την Ελίφ

Tι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Οι άντρες του Ταρίκ περιμένουν έξω από το σπίτι της Ζουλιντέ την κατάλληλη ευκαιρία για να σκοτώσουν τη Μελέκ. Δεν ξέρουν πως εκείνη έχει φύγει. Η Μελέκ είναι στην έπαυλη δίπλα στην κόρη της.

Η Ελίφ ζητάει από τη μητέρα της να κρατήσουν μυστική την αλήθεια γιατί φοβάται, φοβάται τον Ταρίκ και τη Βιλντάν.

Η Μελέκ συμφωνεί μαζί της. Ο Ταρίκ φτάνει στο σπίτι, που θα κρυφτεί μέχρι τη μέρα, που θα φύγει μαζί με τη Ράνα. Η Ματσιντέ ανησυχεί γιατί δεν έχει νέα του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά το βρίσκει και αυτή πολύ παράξενο γιατί ο Μουσταφά ήταν πάντα συνεπής.

Η Ματσιντέ αναρωτιέται που είναι ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά της λέει πως είχε σε δείπνο με φίλους του. Η Ματσιντέ υποψιάζεται πως η εξαφάνιση του Μουσταφά και η απουσία του Ταρίκ έχουν κάποια σχέση. Η Ζουλιντέ καλεί τη Μελέκ και μαζί με την Τουλάι της ζητάνε να επιστρέψει σπίτι. Εκείνη εξηγεί πως δεν μπορεί και τις ενημερώνει πως βρίσκεται στην έπαυλη. Η Ζουλιντέ σκέφτεται πως εκεί η Μελέκ είναι ασφαλής.

Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει πως η Μελέκ και η Ελίφ τα πάνε καλά μεταξύ τους. Η Μελέκ θέλει να μάθει γιατί η Ελίφ φοβάται τόσο πολύ. Η μικρή υπόσχεται να τα εξηγήσει όλα στη μητέρα της αλλά της ζητάει να κρατήσουν το μυστικό τους λίγο ακόμα. Όταν η Βιλντάν κοιμάται, η Ελίφ πηγαίνει στο δωμάτιο της μητέρας της. Είναι δύσκολο και για τις δύο να κρατήσουν το μυστικό τους αλλά παρά την ηλικία της, η Ελίφ καταλαβαίνει τους κινδύνους που διατρέχουν.

Η Ελίφ λέει στη μητέρα της όσα ξέρει για τον Ταρίκ και τη Βιλντάν. Της λέει πως στην πραγματικότητα η Βιλντάν δεν είναι κακιά αλλά ο Ταρίκ είναι πολύ κακός άνθρωπος.

Το επόμενο πρωί η Ματσιντέ ρωτάει τη Χουμεϊρά που είναι ο Ταρίκ. Εκείνη της απαντάει πως ήρθε αργά το βράδυ και έφυγε νωρίς το πρωί αλλά η Ματσιντέ ξέρει πως της λέει ψέματα. Η Ματσιντέ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της πως η ταυτόχρονη εξαφάνιση του Μουσταφά και του Ταρίκ δεν είναι τυχαία. Η Μελέκ προσπαθεί να καταλάβει τι μπορεί να θέλει ο Ταρίκ από την Ελίφ.

Η Ματσιντέ βλέπει το κλειδί του χρηματοκιβωτίου στην κλειδαριά και ανακαλύπτει πως λείπουν χρήματα. Η Μελέκ βλέπει τη φωτογραφία της Χουμεϊρά με τον Ταρίκ και συνειδητοποιεί πως αυτός είναι ο άντρας, που την κυνηγάει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved