Elif: Ο Ταρίκ και η Ράνα περιμένουν να συναντήσουν τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να το σκάσουν
Media

Elif: Ο Ταρίκ και η Ράνα περιμένουν να συναντήσουν τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να το σκάσουν

Τι θα δούμε στη σειρά,Elif

Η Ματσιντέ ρωτάει τον Κερέμ αν έχει μιλήσει με την αδελφή του και ο Κερέμ αρχίζει να ανησυχεί και εκείνος. Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά αλλά η κοπέλα δεν απαντάει. Ο Ταρίκ και η Ράνα περιμένουν να συναντήσουν τον άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να το σκάσουν με καράβι αλλά η κοπέλα έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες και φοβάται πως ο Ταρίκ δεν έχει πια χρήματα.

Ταρίκ τη διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει οικονομικό θέμα και η Ράνα ανακουφίζεται. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ ανησυχούν για τη Χουμεϊρά. Η Σουρεγιά προσπαθεί να τους καθησυχάσεια αλλά είναι αδύνατον. Ο Κερέμ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να ζητήσει βοήθεια από έναν φίλο του για να την εντοπίσουν. Η Παρλά ζητάει να δει τον Κερέμ αλλά εκείνος έχει φύγει και η Σουρεγιά την ενημερώνει. Ο Κερέμ επιστρέφει χωρίς να έχει βρει την αδελφή του. Ξαφνικά ο Κερέμ δέχεται ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο σχετικά με τη Χουμεϊρά.

Ο Κερέμ και η Ματσιντέ πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνουν τα άσχημα νέα. Η Χουμεϊρά είναι καλά αλλά το παιδί της γεννήθηκε νεκρό. Η Χουμεϊρά είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Η Μελέκ δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως βρήκε την κόρη της. Η Βιλντάν τη βλέπει δακρυσμένη και αγανακτά γιατί δεν αντέχει να βλέπει πια ανθρώπους να κλαίνε στην έπαυλη. Η Βιλντάν τη ρωτάει αν έχει παιδιά και δεν ξέρει τι πρέπει να απαντήσει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved