Elif: Οι αστυνομικοί βρίσκουν το πτώμα του του Μουσταφά
Media

Elif: Οι αστυνομικοί βρίσκουν το πτώμα του του Μουσταφά

Τι θα δούμε στη σειρά, Elif

Η Παρλά συζητάει με τους υπεύθυνους για τη διοργάνωση του γάμου της και ζητάει τη γνώμη της Σουρεγιά. Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη της αλλά θέλει να την πληγώσει.

Η Αλέβ αφήνει υπονοούμενα στη Λεμάν για τη Ζουλιντέ και τις προθέσεις της σχετικά με το μαγαζί της Τουλάι. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί και μαθαίνει πως η Τουλάι έφυγε και πως η Ζουλιντέ αναλαμβάνει το μαγαζί και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Η Λεμάν λέει στη Ζουλιντέ πως το συμβόλαιο για την ενοικίαση του μαγαζιού το έχει κάνει με την Τουλάι και θυμωμένη ζητάει από τη Ζουλιντέ να φύγει.

Ο Σαφάκ επεμβαίνει και λέει πως επιτρέπει στη Ζουλιντέ να αναλάβει εκείνη το μαγαζί. Η Λεμάν επιστρέφει σπίτι της θυμωμένη και απογοητευμένη. Η Αλέβ έχει ένα σχέδιο για να βγάλει τη Ζουλιντέ από τη ζωή της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να πει στη Λεμάν πως η Ζουλιντέ ζει στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Κερέμ απολογείται στη Σουρεγιά για τον ενθουσιασμό της Παρλά για τον γάμο. Η Σουρεγιά του λέει πως η Παρλά έχει κάθε δικαίωμα να είναι ενθουσιασμένη.

Η Ζουλιντέ θέλει να φύγει από το μαγαζί αλλά ο Σαφάκ της λέει πως δεν θα το επιτρέψει και της κρατάει το χέρι. Η Ζουλιντέ ξαφνιάζεται αλλά λατρεύει τον τρόπο με τον οποίο τη φροντίζει ο Σαφάκ.

Η Παρλά περπατάει πια κανονικά αλλά το κρατάει από όλους μυστικό γιατί δεν θέλει ο Κερέμ να αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν τελικά το κινητό τηλέφωνο του Μουσταφά αλλά και το πτώμα του.

Η Ματσιντέ είναι συγκλονισμένη από τα νέα και κατηγορεί τον εαυτό της επειδή πιστεύει πως δεν τον προστάτεψε. Από την ταραχή της, χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο πάτωμα. Η Βιλντάν και ο Κερέμ τη βοηθούν και η Ματσιντέ τους λέει τι συνέβη. Η Παρλά λέει στη Ματσιντέ πως πρέπει να το ξεπεράσει και να συνεχίσουν τη ζωή τους, όπως κάνει και εκείνη παρά την αναπηρία της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved