Καλημέρα: Σάστισε ο Αυτιάς με το μήνυμα της Κουτσελίνη - Η απάντηση on air! (Video)
Media

Καλημέρα: Σάστισε ο Αυτιάς με το μήνυμα της Κουτσελίνη - Η απάντηση on air! (Video)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή, Καλημέρα στον ΣΚΑΪ!

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο δημοσιογράφος έλαβε ένα μήνυμα από την συνάδελφό του Ζήνα Κουτσελίνη και απάντησε!

Μέσα στα πολλά μηνύματα που δεχόταν, ο Γιώργος Αυτιάς είδε και ένα μήνυμα της Ζήνας που ήταν πολύ νωρίς το πρωί και εκείνος το κοίταξε έκπληκτος!

Ο δημοσιογράφος της απάντησε με ένα τεράστιο χαμόγελο on air: «Έχω μηνύματα από παντού! Σας ευχαριστώ θερμά και την Ζήνα Κουτσελίνη, που ξεκινά σε λίγες μέρες… το Ζηνάκι μας»!

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει ξυπνήσει νωρίς, αφού οι διακοπές τελείωσαν και προετοιμάζει την πετυχημένη της εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

Οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», για 7η χρονιά στο Star, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν …

Με αλήθειες μικρές και μεγάλες, αποκαλύπτοντας ιστορίες πίσω από κλειστές πόρτες, καλά κρυμμένα μυστικά, που μέχρι τώρα παρέμεναν στο σκοτάδι, αλλά και ανθρώπινες εξομολογήσεις, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Στο επίκεντρο της εκπομπής βρίσκονται πάντα οι αξίες της ζωής… Συνεχίζουμε με αλήθειες γιατί ακόμη και τα πιο δύσκολα ομορφαίνουν με αγάπη και αλληλεγγύη. Το trailer της νέας σεζόν βρίσκεται ήδη στον τηλεοπτικό «αέρα» του Star. Ένα trailer γεμάτο εικόνες, συγκίνηση και αισιοδοξία και αναμένουμε σύντομα και την πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved