Αφροδίτη Λιάντου- Liam Ireland: Η μεγάλη διαφορά ύψους και το τέχνασμα του Γεωργίου
Media

Αφροδίτη Λιάντου- Liam Ireland: Η μεγάλη διαφορά ύψους και το τέχνασμα του Γεωργίου

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland πρωταγωνιστούν στην νέα σειρά του Mega «Η γη της ελιάς».

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της υποκριτικής σε ένα απαιτητικό σήριαλ και ερμηνεύοντας, μάλιστα, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τα δυο νέα παιδιά ετοιμάζονται να κλέψουν τις εντυπώσεις στη «γη της ελιάς». Ο Ανδρέας Γεωργίου κρύβεται πίσω από την επιλογή τους και όπως όλα δείχνουν η επιλογή του θα στεφθεί με επιτυχία.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Liam Ireland γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και έγιναν αμέσως φίλοι. Οι δυο τους είναι στην ίδια περίπου ηλικία με πολλά κοινά να τους ενώνουν. Βέβαια μέσα σε όλο αυτό το καλό κλίμα ένα μονάχα πρόβλημα υπήρξε εμπόδιο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και ο Ανδρέας Γεωργίου έπρεπε να βρει τη λύση για να μπορέσει όσο το δυνατόν περισσότερο να το κρύψει. Ποιο είναι αυτό; Η διαφορά ύψους τους. Ο Liam Ireland έχει ύψος 2 μέτρα ενώ η Αφροδίτη Λιάντου είναι 1.65.

Πώς κατάφερε να μη φαίνεται αυτή η τόση μεγάλη διαφορά τηλεοπτικά; Δείτε το τέχνασμα που σκαρφίστηκε ο Ανδρέας Γεωργίου και το αποκαλύπτει ο Liam Ireland στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Downtown.

«Ο ρόλος μου είναι ο Στέφανος Καπερνάρος. Ένας χωριάτης από τη Μάνη. Ένας σκληρός και λογικός χαρακτήρας. Έχει πολλή αγάπη για την οικογένειά του, για τη δουλειά του -είναι γεωπόνος- και μεγάλο έρωτα για τη Μυρτάλη. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και νομίζω ότι και το κοινό θα αγαπήσει πολύ τον Στέφανο και τη Μυρτάλη ως ζευγάρι. Υπάρχει πάθος ανάμεσά τους. Ο Στέφανος είναι πολύ κοντά στο δικό μου χαρακτήρα. Δεν είμαι αυθόρμητος, είμαι κι εγώ πολύ λογικός. Παίζω λοιπόν και λίγο τον εαυτό μου στη σειρά. Η διαφορά μας με τον Στέφανο είναι ότι εγώ δεν ζηλεύω στη ζωή μου και η ομοιότητά μας ότι κι εγώ είμαι το ίδιο παθιασμένος σε μια σχέση όσο ο ρόλος μου. Η Αφροδίτη, το έτερόν μου ήμισυ στη σειρά, είναι φανταστική ηθοποιός και καλλιτεχνική φύση. Η χημεία μας είναι εξαιρετική. Θα το συνειδητοποιήσετε όταν δείτε τη σειρά.

Είμαστε σαν την πεντάμορφη και το τέρας. Λέω “τέρας” επειδή έχουμε διαφορά ύψους: Εγώ κοντά στα 2 μέτρα κι εκείνη 1,65. Λόγω αυτής της διαφοράς ύψους κρατάμε απόσταση για να μας πιάσουν οι κάμερες καλά.», είπε στο Downtown.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved