Elif: Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ το έσκασε με τα λεφτά
Media

Elif: Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ το έσκασε με τα λεφτά

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Σουρεγιά είναι απελπισμένη μετά την πρόσκληση της Παρλά στον γάμο της με τον Κερέμ. Η Φιλίζ, η γραμματέας της εταιρίας, καλεί τον Κερέμ για ένα οικονομικό ζήτημα. Πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό αλλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό.

Ο Κερέμ της λέει πως θα το τακτοποιήσει. Πηγαίνει να πάρει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και βλέπει πως δεν υπάρχουν χρήματα. Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ δεν εγκατέλειψε μόνο την αδελφή του αλλά το έσκασε με τα χρήματά τους. Δεν ξέρει πως να το πει στη μητέρα του, δεν γνωρίζει πως η Ματσιντέ ξέρει ήδη την αλήθεια.

Η Ματσιντέ επιμένει να πιέζει τη Χουμεϊρά να της μιλήσει για εκείνη την τρομερή μέρα γιατί ίσως έτσι λύσουν και το μυστήριο της εξαφάνισης του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ απλά το έσκασε με μια άλλη γυναίκα και όλα τα άλλα είναι γελοίες υποθέσεις για αυτό και αποφεύγει να μιλήσει. Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της πει πως ο Ταρίκ ίσως έχει σκοτώσει τον Μουσταφά.

Ο Κερέμ ακούει τη συζήτησή τους και επεμβαίνει λέγοντας τους πως ο Ταρίκ άδειασε τον εταιρικό λογαριασμό και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Στην αρχή η Χουμεϊρά αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες τους αλλά στη συνέχεια αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε και αποφασίζει να μιλήσει.

Η Χουμεϊρά λέει στη Ματσιντέ και τον Κερέμ πως ο Ταρίκ έχει σχέση με τη Ράνα και πως τους είδε μαζί τη μέρα που έχασε το παιδί της. Η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι, που κρυβόντουσαν ο Ταρίκ και η Ράνα αλλά το ζευγάρι έχει πάει να συναντήσει τον άνθρωπο με το καράβι που θα τους φυγαδεύσει. Η Ράνα έχει δεύτερες σκέψεις για αυτό που πάει να κάνει.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να την καθησυχάσει πως όλα θα πάνε καλά αλλά η Ράνα δεν δείχνει κανέναν ενθουσιασμό πια. Καθώς επιστρέφουν στο σπίτι βλέπουν την αστυνομία και το σκάνε.

Οι ανησυχίες της Ράνα αυξάνονται. Η Μελέκ ακούει τη Χουμεϊρά να λέει στην Παρλά όλα όσα έκανε ο Ταρίκ και πως η αστυνομία τον αναζητά. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει αυτό και ελπίζει να τον συλλάβουν σύντομα. Η Ζουλιντέ λέει στην Τουλάι πως η Μελέκ βρήκε την κόρη της στην έπαυλη και πως ο Ταρίκ είναι ο άντρας που ευθύνεται για τον θάνατο του Βεϊσέλ και πως ζούσε και αυτός στην έπαυλη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved