Elif:Ο περίεργος σπιτονοικοκύρης δημιουργεί προβλήματα σε Ελίφ και Μελέκ
Media

Elif:Ο περίεργος σπιτονοικοκύρης δημιουργεί προβλήματα σε Ελίφ και Μελέκ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά θυμώνουν με τον τρόπο, που φέρεται η Παρλά στον Κερέμ, ειδικά η Χουμεϊρά και την προειδοποιεί. Μετά το πρωινό, η Παρλά ετοιμάζει καφέ για εκείνη και τη Χουμεϊρά για να συμφιλιωθούν αλλά η Χουμεϊρά παραμένει σταθερή στη στάση της και η Παρλά σοκάρεται από τη συμπεριφορά της. Πιστεύει πως της φέρεται έτσι εξαιτίας όλων όσων πέρασε με τον Ταρίκ.

Ο Κερέμ προετοιμάζεται για την άφιξη του Μαχίρ στην εταιρία. Είναι ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Όταν πηγαίνει η Μπιρτσέ στο γραφείο του, ο Κερέμ τη ρωτάει αν έχει νέα της Σουρεγιά. Η Μπιρτσέ του λέει πως η Σουρεγιά είναι καλά αλλά δουλεύει σκληρά και έτσι δεν έχουν χρόνο για να μιλάνε συχνά.

Στο προηγούμενο είδαμε: μετά από μήνες, η Μελέκ και η Ελίφ είναι μαζί και ευτυχισμένες. Αν και η Ελίφ νοσταλγεί τον Κερέμ και τη Ματσιντέ, είναι αδύνατον να επιστρέψει στην έπαυλη.

Το γεγονός όμως πως είναι μαζί με τη μητέρα της, την κάνει να τα ξεχνάει όλα. Όμως η ευτυχία τους δε θα κρατήσει πολύ εξαιτίας του ιδιοκτήτη του σπιτιού, που μένουν και ενός άντρα, που τις αναζητά με μια φωτογραφία στα χέρια του.

Στην έπαυλη η οικογένεια Χακτανίρ περνάει δύσκολες μέρες. Όλοι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι έχουν φύγει και η ζωή έχει για τα μέλη της οικογένειας μόνο γκρίζα χρώματα.

Η Χουμεϊρά κλαίει συνεχώς και διαμαρτύρεται για την άτυχη ζωή της ενώ η Ματσιντέ πάντα σκέφτεται την Ελίφ και τη Σερσέ (Μελέκ) ενώ προσπαθεί ταυτόχρονα να βοηθήσει την κόρη και τον γιο της. Στην εταιρία έχει έρθει νέο προσωπικό, ο Ακίν και ο Μαχίρ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved