Νίκη Σερέτη: «Δεν επισκέπτομαι συχνά το παρελθόν. Προσπαθώ να με εκπαιδεύω στο εδώ και τώρα»
Media

Νίκη Σερέτη: «Δεν επισκέπτομαι συχνά το παρελθόν. Προσπαθώ να με εκπαιδεύω στο εδώ και τώρα»

Νίκη Σερέτη: Μετά από 13 χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επιστρέφει υποδυόμενη τη δικηγόρο Τατιάνα Αακανά στην καθημερινή σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει».

Η Νίκη Σερέτη, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό περιοδικό, μάς συστήνει την ηρωίδα της και αναφέρεται στη ζωή της...

Ποια είναι η Τατιάνα Αακανά, που υποδύεσαι στη νέα σειρά του MEGA;

Η ηρωίδα που ερμηνεύω είναι μια αυτοδημιούργητη, ανεξάρτητη, δυναμική γυναίκα, που έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο. Οταν ο γιος της Σοφίας, της καλύτερής της φίλης, εμπλέκεται σε μία έκρηξη, αναλαμβάνει την υπόθεση και κάνει τα πάντα για να τον δικαιώσει. Ταυτόχρονα, υπερασπίζεται οποιονδήποτε κατηγορείται χωρίς λόγο. Λειτουργεί κυρίως με το ένστικτο. Είναι ευαίσθητη, έχει σχεδόν μητρική σχέση με τους φίλους της και σίγουρα έχει και αρκετά τρωτά σημεία, που θα τα δούμε στη συνέχεια.

Έχετε κοινά χαρακτηριστικά;

Είναι πολύ νωρίς για να το απαντήσω. Σε μια πρώτη ανάγνωση του ρόλου, ναι. Προσωπικά όμως, αγαπώ την κόντρα ενός χαρακτήρα. Ανεβάζει την αδρεναλίνη, η απόσταση που έχεις να διανύσεις. Οι ρόλοι που έχει πλάσει ο σεναριογράφος μας είναι ρευστοί. Αλλά ακόμα κι εγώ δεν είμαι σίγουρη αν είμαι η ίδια που ξύπνησα χτες, ώστε να με συγκρίνω.

Στην προσωπική ζωή σου έχεις φίλους καρδιάς;

Ω, ναι! Έχω μονάκριβους φίλους. Με αντέχουν, με στηρίζουν, με αγαπούν. Στα ωραία μου και στις ανεπάρκειές μου. Το ίδιο κάνω κι εγώ για εκείνους.

Τι αγαπάς σ’ αυτό το ρόλο;

Στους ρόλους πάντα εκστασιάζομαι με αυτά που δε λένε. Ψάχνω αυτά που κρύβουν. Μόνο έτσι σου αποκαλύπτεται ο πραγματικός χαρακτήρας και ζωντανεύει.

Η τελευταία σου τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Αν μ’ αγαπάς», στον ALPHA, το 2006. Για ποιο λόγο απείχες τηλεοπτικά, έκτοτε;

Δε σκέφτηκα ποτέ να μετρήσω το χρόνο της απουσίας μου από το γυαλί. Δεν επισκέπτομαι συχνά το παρελθόν. Προσπαθώ να με εκπαιδεύω στο εδώ και τώρα. Τώρα που το λες, τελείωσα το 2008 με το «Αν μ’ αγαπάς» και μετά κάτι έκανα στην ΕΡΤ με τον X. Δήμα και μετά παύση. Αγαπώ τις παύσεις με νόημα, αγαπάω το καλό θέατρο, μισώ τα στερεοτυπικά Κλισέ, την αφόρητη κυριολεξία και τη βαρύγδουπη λέξη καριέρα. Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται, το γυαλί δεν είχε ραγίσει.

Σου έλειπε η τηλεόραση;

Στην αρχή, σίγουρα ναι. Μετά χαλάρωσα και αφέθηκα πιο πολύ στο τυχαίο.Αυτό εμπεριέχει και μια ελευθερία. Σήμερα μου λείπουν μόνο τα πράγματα που τους λείπω κι εγώ. Πάω μόνο όπου αγαπιέμαι, είπε η Νίκη Σερέτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved