Elif: Ο Κερέμ σκέφτεται τη Σουρεγιά και κινδυνεύει να τρακάρει
Media

Elif: Ο Κερέμ σκέφτεται τη Σουρεγιά και κινδυνεύει να τρακάρει

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif; 

Ο Κερέμ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Σουρεγιά και κινδυνεύει να τρακάρει όταν βλέπει μια γυναίκα και νομίζει πως είναι εκείνη. Όμως δεν είναι. Η Παρλά περιμένει τον Κερέμ να έρθει στη γαμήλια τελετή ενός φίλου της. Του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις της.

Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και θέλει να ηρεμήσει και να μείνει μόνος του αλλά η Παρλά είναι συνεχώς μπροστά του. Η Παρλά τον ρωτάει τι του συμβαίνει και εκείνος της απαντάει πως νόμιζε ότι είδε τη Σουρεγιά. Η Παρλά τηλεφωνεί αμέσως στον πατέρα της για να βεβαιωθεί πως η Σουρεγιά είναι ακόμα στο Λονδίνο και εκείνος της το επιβεβαιώνει. Η Μελέκ κοιμάται αγκαλιά με την Ελίφ και βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη, ότι η Ελίφ έχει χαθεί.

Αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος της φόβος. Η Μελέκ πρέπει να πάει στη δουλειά της και να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Της ζητάει να μείνει μέσα στο σπίτι και να κλειδώσει την πόρτα.

Η μικρή συμφωνεί αλλά όταν η μητέρα της φεύγει, η Ελίφ πηγαίνει με τα βιβλία της στο πάρκο. Η Ασλί βλέπει την Ελίφ και την πλησιάζει. Ο Εμιρχάν παίζει μπάλα στη γειτονιά και συναντάει ξανά τον Τουφάν. Στην αρχή ο μικρός τρομάζει αλλά ο Τουφάν του δίνει την μπάλα του και του λέει να είναι προσεχτικός. Ο Σαφάκ λέει στη Ζουλιντέ πως μίλησε στη μητέρα του για εκείνη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved