Big Brother: Οι πριβέ στιγμές Πέτσα-Ανχελίτας στο captain's room και η νέα απολαυστική αποστολή!
Media

Big Brother: Οι πριβέ στιγμές Πέτσα-Ανχελίτας στο captain's room και η νέα απολαυστική αποστολή!

Big Brother: Απόψε παρακολουθήσαμε τις νέες περιπέτειες των έγκλειστων στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού! Και δεν ήταν και λίγες. 

Η Ανχελίτα ως νικήτρια της χθεσινής (20/9) δοκιμασίας έπρεπε να επιλέξει τον συγκάτοικο με τον οποίο θα μοιραζόταν το δωμάτιο. Φυσικά δεν ήταν καθόλου έπληξη που επέλεξε τον Παναγιώτη για συγκάτοικό της στο δωμάτιο αφού μοιράζονται οι δυο τους έναν μεγάλο έρωτα και πάθος. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Ο Steve πάντως δείχνει να έχει αρκετά νεύρα και μάλιστα καταφέρθηκε εναντίον όλων σχεδόν μέσα στο σπίτι. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ωστόσο η στάση του Steve φαίνεται να έχει κουράσει τη Μαίρη και την Ευδοκία με αποτέλεσμα εκείνες να θελήσουν να τον βάλουν στη θέση του!

Η μεν Μαίρη εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες της για τον Steve ότι θέλει να της μιλάει πλέον μόνο για τα απαραίτητα. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Η δε Ευδοκία δεν δίστασε να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Steve για... το αλεύρι:

Η δοκιμασία για τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό είναι απαιτητική και ζητά από τους συγκατοίκους να βρεθούν κυριολεκτικά… ο ένας πάνω στον άλλο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανακοίνωση της αποστολής από την αρχηγό Ανχελίτα:

Η Ευδοκία με τον Νίκο φαίνεται να βρίσκουν αρκετά κοινά σημεία και έρχονται πιο κοντά. Δεν βλέπουν όμως όλοι με καλό μάτι αυτό το πλησίασμα. Δείτε τι συζυτούσαν οι δυο τους στον κήπο:

Η Σαμάνθα πάντως φαίνεται να ενοχλείται αρκετά και δεν αφήνει το γεγονός ασχολίαστο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved