Elif: Η Μελέκ ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά
Media

Elif: Η Μελέκ ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif, που προβάλλεται καθημερινά στο star;

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, ένας μυστηριώδης φάκελος, που φτάνει στην έπαυλη, προκαλεί νέα αναστάτωση, ακριβώς τη στιγμή που ο Κερέμ και η Χουμεϊρά είχαν συμφιλιωθεί. Πρόκειται για ένα απειλητικό γράμμα και μια μικρή φωτογραφία της οικογένειας Χακτανίρ, που για άλλη μια φορά αλλάζει τις ζωές τους. Η Ματσιντέ θέλει να το κρύψει από τη Χουμεϊρά αλλά ο Κερέμ θέλει να της το πει.

Η Ματσιντέ θέλει να το κρύψει από τη Χουμεϊρά, αλλά ο Κερέμ θέλει να της το πει. Η Μελέκ ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά, ενώ η Ελίφ κάνει τη μεγαλύτερη θυσία για να βοηθήσει τη μητέρα της.

Η Ζουλιντέ μαθαίνει πως κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει το μαγαζί και τρομοκρατείται. Μια συζήτηση που έχει με την Αλέβ την αναστατώνει ακόμα περισσότερο…

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Σεντάτ παρενοχλεί τη Μελέκ προσφέροντάς της προμήθειες. Η κίνησή του προσβάλει τη Μελέκ, η οποία δε δέχεται την κακόβουλη προσφορά του.

Η Ασλί εμφανίζεται ακριβώς τη σωστή ώρα και φέρνει φαγητό για τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Μελέκ και η Ασλί αισθάνονται πολύ κοντά η μία στην άλλη και μια φιλία γεννιέται.

Η Ελίφ μαθαίνει πως η μητέρα της δεν έχει πια δουλειά και προσπαθεί να σκεφθεί τρόπους για να τη βοηθήσει.

Ο Τουφάν παρακολουθεί τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν και δεν χαίρεται καθόλου που βλέπει τον Σαφάκ συνέχεια μαζί τους. Η Ζουλιντέ φοβάται τον Τουφάν και μένει στο σπίτι κλεισμένη με τον Εμιρχάν. Η Παρλά αποφασίζει να μετακομίσει από την έπαυλη μιας και δείχνει να συμφωνεί με τη Ματσιντέ πως δεν είναι σωστό να μένει εκεί αφού δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τον Κερέμ.

Η Παρλά υποκρίνεται πως είναι ένα καλό και υπάκουο κορίτσι και φαίνεται πως το κόλπο της έχει αποτέλεσμα. Ο Κερέμ θέλει να παντρευτεί με την Παρλά το συντομότερο δυνατό. Η Χουμεϊρά δε συμφωνεί με την απόφασή του αλλά ο Κερέμ δεν την ακούει. Μαθαίνει τυχαία πως ο αδελφός της και η μητέρα της κάνουν πράγματα χωρίς να την ενημερώσουν και έρχεται αντιμέτωποι μαζί τους.

Ο Κερέμ και η Ματσιντέ αποφασίζουν να καλέσουν τον Μαχίρ για δείπνο. Πιστεύουν πως είναι ένας καλός και εργατικός νέος, χωρίς να υποψιάζονται τις πραγματικές του προθέσεις...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved