Άγριες Μέλισσες: Από την Αγγελική στο νέο κύκλο και με ρόλο «κλειδί» - Δεύτερος Μελέτης
Media

Άγριες Μέλισσες: Από την Αγγελική στο νέο κύκλο και με ρόλο «κλειδί» - Δεύτερος Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Τον γνωρίσαμε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στη σειρά Αγγελική ενώ φέτος θα τον απολαύσουμε σε ρόλο «κλειδί» στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μαλάκη, ο οποίος έρχεται και πάλι σκληρός και ανελέητος, όχι όμως ως βιαστής όπως στην Αγγελική, οπού κάπου στα μέσα της σεζόν αποκαλύφθηκε πως ήταν ο τέταρτος βιαστής της πρωταγωνίστριας

Ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες

Πρόκειται να υποδυθεί τον Παράσχο Ντούντια. Ο Ντούνιας είναι ασφαλίτης, το σκληρό πρόσωπο του καθεστώτος. Είναι άμεσος συνεργάτης του Ακύλα και θα λερώνει τα δικά του χέρια για λογαριασμό του, εκτελώντας τις εντολές που θα φέρουν τον Μεγαρίτη πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων του και των σχεδίων του.

Οι σπουδές και οι συνεργασίες

Ο Χρήστος Μαλάκης είναι ηθοποιός, γεννημένος στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής και απόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του πήρε μέρος σε τρεις θερινές ακαδημίες του Εθνικού Θεάτρου (Ιωάννινα, Πρέσπες, Μυτιλήνη) και συμμετείχε σε παρουσίαση αρχαίων τραγικών μονολόγων σε παγκόσμιο συνέδριο Φιλοσοφίας (Πύργος Ηλείας, 2001). Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Πορεία, το Θέατρο Τέχνης, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Θέατρο Αποθήκη, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κ.ά.

Πότε θα τον δούμε στη σειρά

Τον Παράσχο Ντούνια πρόκειται να δούμε στα προσεχή επεισόδια και θα είναι ότι ο Μελέτης για τον Δούκα. Δηλαδή το δεξί χέρι του Ακύλα στις βρομοδουλειές του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: άμεσος συνεργάτης του Ακύλα και θα λερώνει τα δικά του χέρια για λογαριασμό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved