Elif: Ο Μαχίρ είναι γιος της Κιγιμέτ
Media

Elif: Ο Μαχίρ είναι γιος της Κιγιμέτ

Elif: Η Κιγιμέτ από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ματσιντέ, καθώς η τελευταία δεν έχει καταλάβει τους πραγματικούς στόχους της αδελφής της.

Όπως Θα δούμε, όμως, στα παρακάτω επεισόδιο αποκαλύπτεται πως όσο εκείνη προσπαθεί να χειραγωγήσει την οικογένεια από το σπίτι έχει βάλει έναν πολύ δικό της άνθρωπο να τους καταστρέψει οικονομικά. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαχίρ, ο οποίος είναι γιος της.

Κιγιμέτ, έπειτα από πολλά χρόνια, επέστρεψε στην έπαυλη των Χακτανίρ προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στην οικογένεια. Η Ματσιντέ, όμως, δείχνει να εμπιστεύεται την αδελφή της και θέλει να περάσουν μαζί τον υπόλοιπο χρόνο της ζωής τους αναπληρώνοντας όσα έχασαν. Δεν έχει καταλάβει, όμως, τις πραγματικές της προθέσεις, που δεν είναι άλλες από το να τους καταστρέψει οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά.

Μάλιστα, ήδη το κλίμα στην έπαυλη είναι τεταμένο και η Χουμεϊρά είναι σε άσχημη κατάσταση μετά την επιστροφή της Ρανά στην επιχείρηση τους. Η τελευταία, μάλιστα, πιέζει τον Κερέμ να κάνουν μια συμφωνία μιας και είναι μέτοχος της εταιρείας πλέον και απαιτεί να την αποδεχθούν. Στη συνέχεια, η Ρανά επισκέπτεται τον Μαχίρ στο γραφείο του και είναι βέβαιο πως έχει κάποιο νέο σχέδιο. Από την άλλη, ο Κερέμ είναι θυμωμένος εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και σκέφτεται να αλλάξει τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Η Χουμεϊρά, όμως, μαθαίνει τι συμβαίνει και κατηγορεί τον εαυτό της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της. Αργότερα, μαζί μετονΛεβέντ πηγαίνουν στην παραλία και η Χουμεϊρά βλέπει εκεί τη Ρανά, τη γυναίκα που της έκλεψε τον άντρα και τώρα αποτελεί απειλή για την οικογενειακή επιχείρηση. Οταν, όμως, η Χουμεϊρά επιστρέφει στο σπίτι, ζητάει από τον Κερέμ να μην αλλάξει τα επαγγελματικά σχέδια του, και είναι έτοιμη να .πολεμήσει τη Ρανά. Έτσι, ο Κερέμ για το καλό της εταιρείας υποκύπτει στις απαιτήσεις της γυναίκας.

Η Χουμεϊρά, όμως, δεν είναι πια αδύναμη όπως στο παρελθόν, και το δείχνει στην αντίζηλο της όταν ' τη συναντάει, Παράλληλα, ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλης της οικογένειας και γι’ αυτό κανονίζει με τον Κερέμ να τους επισκεφθεί στο σπίτι για φαγητό. Η Χουμεϊρά κάνει τις απαραίτητες ετοιμασίες για τον καλεσμένο τους, αλλά η Κιγιμέτ συνεχώς επεμβαίνει, γεγονός που την ενοχλεί πολύ. Η Κιγιμέτ, μάλιστα, συμπεριφέρεται ήδη σαν να είναι η κυρία του σπιτιού, ενώ προσπαθεί να έχει από κοντά και την Πάρλα προκειμένου να τη βοηθήσει να παντρευτεί τον Κερέμ, αφού έχει καταλάβει πως τον θέλει για τα χρήματα και την εξουσία και ξέρει πως ο νεαρός μαζί της θα είναι δυστυχισμένος. Στην έπαυλη όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τον Μαχίρ. Εκείνος φτάνει και προσπαθεί να τους εντυπωσιάσει όλους με τους τρόπους του και τη συμπεριφορά του, Ο άντρας, όμως, υποκρίνεται πως δεν γνωρίζει την Κιγιμέτ και κανείς δεν καταλαβαίνει πως η γυναίκα είναι η μητέρα του και πως στόχος τους είναι να καταστρέψουν την οικογένεια Χακτανίρ. Η Κιγιμέτ μαζί με τον Μαχίρ σχεδιάζουν να τους δημιουργήσουν εμπόδια οικονομικά προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν εκείνοι την επιχείρηση των Χακτανίρ.

Πηγή:ΜΥΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved