Elif: Η Ελίφ προσπαθεί να κερδίσει χρήματα φτιάχνοντας κουλουράκια
Media

Elif: Η Ελίφ προσπαθεί να κερδίσει χρήματα φτιάχνοντας κουλουράκια

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif!

Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ προσπαθούν να συνεργαστούν και να αποκαταστήσουν τη σχέση τους. Η Ελίφ και η Μελέκ περνάνε δύσκολες μέρες καθώς δεν έχουν χρήματα.

Η Ελίφ προσπαθεί να κερδίσει χρήματα φτιάχνοντας κουλουράκια, τα οποία πουλάει στο μπακάλικο της γειτονιάς και αυτό την κάνει χαρούμενη γιατί βοηθάει τη μητέρα της. Η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν έχουν πάει μια μικρή βόλτα και περνάνε υπέροχα, σαν μια πραγματική οικογένεια. Η Αλέβ και η Λεμάν όμως δεν μπορούν να το δεχθούν και καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια εναντίον τους…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του star, Elif, η Αλέβ λέει στη Λεμάν πως είδε τον Σαφάκ με τον Εμιρχάν και ένας άγνωστος άντρας τους παρακολουθούσε. Η Λεμάν σκέφτεται αμέσως πως ίσως πρόκειται για τον πρώην σύζυγο της Ζουλιντέ

Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι της από τη δουλειά και είναι πολύ κουρασμένη. Όμως χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Ελίφ πούλησε τα κουλουράκια, που έφτιαξε. Ο σπιτονοικοκύρης της έρχεται απροειδοποίητα μέσα στη νύχτα και την ενοχλεί. Αποφασίζει να φύγει από αυτό το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Η Χουμεϊρά τσακώνεται με τον Λεβέντ και του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει την προστασία του. Η Χουμεϊρά παραπονιέται και στη μητέρα της για την κατάσταση. Ο Κερέμ συναντάει τον Λεβέντ και εκείνος παραιτείται.

Ο Κερέμ του ζητάει να το ξανασκεφθεί και να παραμείνει ως σωματοφύλακας της Χουμεϊρά. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να βρει τον φάκελο με τη φωτογραφία που έστειλε ο Ταρίκ.

Η Μελέκ και η Ελίφ φεύγουν βιαστικά από το σπίτι τους και βρίσκουν ένα μικρό σπιτάκι με μια κρεβατοκάμαρα και κήπο. Ο Τουφάν επισκέπτεται τη Ζουλιντλε και επιμένει να της μιλήσει. Εκείνη δέχεται απρόθυμα να τον δει στον κήπο.

Ο Σαφάκ αποφασίζει να επισκεφθεί και εκείνος της Ζουλιντέ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved