Elif: Η ξαφνική εμφάνιση της Ράνα στην εταιρεία είναι για όλους μεγάλο σοκ!
Media

Elif: Η ξαφνική εμφάνιση της Ράνα στην εταιρεία είναι για όλους μεγάλο σοκ!

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Ο Κερέμ παρουσιάζει τα νέα προϊόντα της εταιρίας και η Χουμεϊρά έχει κάποιες δημιουργικές ιδέες. Τα σχόλια και οι προτάσεις της γίνονται αποδεκτά από όλους.

Η ξαφνική εμφάνιση της Ράνα είναι για όλους ένα μεγάλο σοκ. Η Ράνα ανακοινώνει πως είναι η νέα μέτοχος της εταιρίας. Η Χουμεϊρά δεν αντέχει και φεύγει και η Ράνα χαίρεται όταν βλέπει πόσο αρνητικά την επηρέασε η παρουσία της.

Η Κιγιμέτ μαθαίνει στην Παρλά να μαγειρεύει και της δίνει συμβουλές για το πως να χειριστεί τον Κερέμ. Η Ματσιντέ κι ο Κερέμ είναι αναστατωμένοι από τις εξελίξεις. Ο Κερέμ προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του για να μπορέσει να βρει την αδερφή του.

Ο Μαχίρ εξηγεί στον Ακίν γιατί η Ράνα είναι ανεπιθύμητη στην εταιρία. Η Φιλίζ και η Μπιρτσέ σχολιάζουν όσα συνέβησαν.

Η Χουμεϊρά νιώθει αδύναμη. Ο Λεβέντ την αναζητάει και τη βρίσκει στην άκρη ενός γκρεμού να κλαίει με λυγμούς. Την τραβάει προς το μέρος του και η Χουμεϊρά θυμώνει μαζί του, αν κι εκείνος της έσωσε τη ζωή. Ο Λεβέντ επιστρέφει μαζί της στην έπαυλη.

Η Ματσιντέ ανακουφίζεται όταν βλέπει την κόρη της αν και καταλαβαίνει πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Χουμεϊρά νιώθει ντροπή για όσα συνέβησαν και θέλει να μείνει μόνη της. Με ένα βλέμμα της λέει «ευχαριστώ» στον Λεβέντ. Ο Κερέμ ζητάει να μάθει από τον Λεβέντ τι έχει συμβεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved