Elif: Ο Λεβέντ σώζει τη ζωή της Χουμεϊρά
Media

Elif: Ο Λεβέντ σώζει τη ζωή της Χουμεϊρά

Elif: Μπορεί ο Ταρίκ να βρίσκεται στη φυλακή, αλλά, όπως αποδεικνύεται, δεν Θα σταματήσει ποτέ να ενοχλεί τη Χουμεϊρά. 

Η ζωή της γυναίκας θα κινδυνεύσει ακόμη μια φορά, αλλά ο Λεβέντ βρίσκεται εκεί για να τη σώσει.H οικογένεια Χακτανίρ έχει πολλά μέτωπα ανοιχτά και το κάθε μέλος της έρχεται αντιμέτωπο με νέες δοκιμασίες κάθε φορά.

Από τη μία, ο Ιερέμ προσπαθεί να διαχειριστεί την παρουσία της Ρανά στην εταιρεία και να βρει έναν τρόπο να απαλλαγεί από αυτή. Ο νεαρός, βέβαια, δεν γνωρίζει πως ο μεγαλύτερος εχθρός του στην επιχείρηση είναι ο Μαχίρ, ο οποίος μαζί με την Κιγιμέτ, τη μητέρα του, μεθοδεύουν την καταστροφή της οικογένειας.

Από την άλλη, η Ματσιντέ έχει καταλάβει πως η νόσος από την οποία πάσχει αρχίζει να την επηρεάζει στην καθημερινότητα της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντοπίσει τη Μελέκ και την Ελίφ πριν φτάσει στο σημείο να αρρωστήσει βαριά. Και πράγματι, καταφέρνει να βρεθεί στα ίχνη τους και χαίρεται, καθώς πιστεύει πως είναι πολύ κοντά στο να τις εντοπίσει. Εκείνη, όμως, που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η Χουμεϊρά.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο και μετά τα απειλητικά γράμματα του Ταρίκ από τη φυλακή ο Λεβέντ βρίσκεται συνεχώς δίπλα της. Και όπως θα αποδειχθεί στα επόμενα επεισόδια, θα γίνει ο σωτήρας της, καθώς ο Ταρίκ δεν θα σταματήσει μέχρι να τη βγάλει από τη μέση και να την εκδικηθεί που δεν τον βοηθάει όσο βρίσκεται στη φυλακή. Ο Λεβέντ την προστατεύει από όλους και από όλα και ξεκινάει-να αναπτύσσεται ανάμεσα τους μια σχέση πέρα από την επαγγελματική. Η Χουμεϊρά θέλει να τον μάθει καλύτερα, αλλά εκείνος παραμένει ένας άντρας μυστήριο. Μια μέρα, ακούει τον Λεβέντ να παίζει κιθάρα στον κήπο. Αρχίζει να εκτιμά τα προσόντα του και να αναγνωρίζει τις ευαισθησίες που κρύβει μέσα του. Κάποια στιγμή, όμως, ένας από τους άντρες του Ταρίκ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και την πιέζει να επισκεφθεί την επόμενη μέρα τον πρώην σύζυγο της στη φυλακή.

Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη και κλείνει εκνευρισμένη το τηλέφωνο, είναι, όμως, εύκολο να τους βγάλει από τη ζωή της. Την επόμενη μέρα η Χουμεϊρά πηγαίνει στην πισίνα. Ο Λεβέντ δεν είναι εκεί, ει1 όμως η κιθάρα του. Η γυναίκα παίρνει την κιθάρα και παίζει. Ξαφνικά, βλέπει τους άντρες του Ταρίκ μπροστά της και τρομάζει. Προλάβει να αντιδράσει, ένας άντρας βάζει το χέρι του στο στο της και προσπαθεί να της κάνει κακό.

Ωστόσο, ο Λεβέντ έρχεται να τη βοηθήσει. Οι άντρες έχουν έναν άσχημο καβγά και ο Λεβό καταφέρνει να τους αφοπλίσει και να τους τρέψει σε φυγή. Κατά τη διάρκεια του καβγά, σπάει η κιθάρα του Λεβέντ. Την επόμενη φορά ο ίδιος την αναζητάει, αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Την έχει πάρει η Χουμεϊρά, η οποία φροντίζει να φτιάξει την κιθάρα. Όταν εκείνος τη βλέπει να είναι σαν καινούργια, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του, ενώ η Χουμεϊρά έχει αρχίσει να γοητεύεται από εκείνον, Ακόμη, του είναι ευγνώμων, καθώς το τελευταίο διάστημα, αν δεν είχε τον Λεβέντ κοντά της, ίσως να μην ήταν ζωντανή.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved