Elif: Η Ζουλιντέ δε θέλει να γίνει ξανά οικογένεια με τον Τουφάν
Media

Elif: Η Ζουλιντέ δε θέλει να γίνει ξανά οικογένεια με τον Τουφάν

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif;

Ο Τουφάν είναι αποφασισμένος να γίνει πάλι οικογένεια με τη Ζουλιντέ, κάτι που η Ζουλιντέ δεν το επιθυμεί σε καμία περίπτωση. Η Αλέβ λέει στη Λεμάν πως ο Τουφάν είναι ο πρώην σύζυγος της Ζουλιντέ. Η Χουμεϊρά θυμάται το μωρό που έχασε και είναι πολύ λυπημένη.

Η Ράνα πιέζει τον Κερέμ να κάνουν μια συμφωνία μιας και είναι μέτοχος της εταιρίας πλέον κι απαιτεί να την αποδεχθούν. Στη συνέχεια, η Ράνα επισκέπτεται τον Μαχίρ στο γραφείο του και είναι βέβαιο πως έχει κάποιο νέο σχέδιο.

Ο Κερέμ είναι θυμωμένος εξαιτίας της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τη Ράνα και σκέφτεται να αλλάξει τα επιχειρηματικά του σχέδια.

Ο Κερέμ θέλει να χειριστεί την κατάσταση χωρίς να μάθει κάτι η Χουμεϊρά, γιατί θα αναστατωθεί και θέλει να την προστατεύσει. Η Χουμεϊρά όμως μαθαίνει τι συμβαίνει στην εταιρία και κατηγορεί τον εαυτό της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένειά της.

Η Ασλί μένει μαζί με τη Μελέκ επειδή ξέχασε τα κλειδιά του σπιτιού της στο σχολείο και η Ελίφ χαίρεται πολύ για αυτό. Ένας άνθρωπος της Ματσιντέ φτάνει στο σπίτι αναζητώντας τη Σερτσέ και η Ασλί, που τον υποδέχεται, δεν καταλαβαίνει αρχικά τι συμβαίνει. Στη συνέχεια συνειδητοποιεί πως ο άντρας μιλάει για τη Μελέκ και την Ελίφ, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνει γιατί αποκαλεί Σερτσέ τη Μελέκ. Η Ασλί όμως δεν προδίδει τη φίλη της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved