Elif: Κερέμ και Ασλί γνωρίζονται, τσακώνονται και συνεργάζονται
Media

Elif: Κερέμ και Ασλί γνωρίζονται, τσακώνονται και συνεργάζονται

Elif: Ο Κερέμ είδε τυχαία στον δρόμο την Ασλί και γοητεύτηκε αμέσως, καθώς του θύμισε τη Σουρεϊγιά.

Οι δρόμοι τους, όμως, θα συναντηθούν ξανά απρόσμενα στα επόμενα επεισόδια. Οι δυο τους θα γνωριστούν, με πολλές παρεξηγήσεις, αλλά στο τέλος θα συνεργαστούν.

Η Κιγιμέτ και ο Μαχίρ ζηλεύουν τη Ματσιντέ, η οποία δίνει υποτροφίες σε άπορα κορίτσια για να σπουδάσουν. Την ίδια ώρα, η Ελίφ είναι θλιμμένη, καθώς δεν μπορεί να πάει στο σχολείο και κατηγορεί τον εαυτό της που την έδιωξαν από αυτό. Η Ασλί λυπάται πραγματικά για τη μικρή και όταν ανακαλύπτει τυχαία τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ παλεύει σκληρά για να επικοινωνήσει μαζί της και να εξασφαλίσει αυτή την υποτροφία για το κοριτσάκι, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι συνδέει την ηλικιωμένη με την Ελίφ.

Πράγματι, τις επόμενες μέρες, η Ασλί βρίσκει ό,τι πληροφορίες χρειάζεται και κλείνει ένα ραντεβού με τη Ματσιντέ. Η τελευταία, όμως, έχει ήδη δώσει όσες υποτροφίες είχε. Η Ασλί κάνει τα πάντα για να την πείσει να υποστηρίξει την Ελίφ και να μπορέσει να συνεχίσει το σχολείο. Της εξηγεί πόσο πολύ θέλει η μικρή να σπουδάσει και πόσο δύσκολη είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειας της. Τελικά τα καταφέρνει και η Ματσιντέ συμφωνεί και ζητάει από το ίδρυμα να δώσουν μια τελευταία υποτροφία σε μία ακόμη μαθήτρια που το έχει ανάγκη, ενώ ζητάει από την Ασλί να τους προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα. Από την άλλη, στην εταιρεία, η Μπιρτσέ και ο Ακίν μιλούν για τη Ρανά, καθώς η τελευταία δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στον Κερέμ.

Ωστόσο, εκείνος αδιαφορεί για τις απόψεις της και, θέλοντας να δουλεύει με νέους ανθρώπους, αποφασίζει να οργανώσει έναν διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές. Εν τω μεταξύ, η Ασλί λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της με τη βοήθεια ενός ιδρύματος και η κοπέλα δεν ξέρει πώς να την ευχαριστήσει. Το. κοριτσάκι μαθαίνει τα καλά νέα και νιώθει μεγάλη ευτυχία. Λίγες μέρες μετά, ο Κερέμ οργανώνει τον διαγωνισμό για τους νέους σχεδιαστές, αλλά διαπιστώνει πως χρειάζεται βοήθεια. Γι' αυτό αποφασίζει να προσλάβει μία βοηθό στην εταιρεία. Την ίδια ώρα, η Ελίφ κάνει ετοιμασίες για να ξεκινήσει στο νέο της σχολείο, ενώ η Ασλί μαζεύει τα έγγραφα που χρειάζονται για την υποτροφία και πηγαίνει στην εταιρεία της οικογένειας Χακτανίρ για να δώσει την αίτηση της Ελίφ.

Η Μπιρτσέ, όμως πιστεύει πως η κοπέλα έχει έρθει για τη θέση της βοηθού και τη φέρνει σε επαφή με τον Κερέμ. Ο νεαρός μιλάει με την Ασλί και της λέει πως πήρε τη δουλειά και εκείνη πιστεύει πως η αίτηση για την υποτροφία της Ελίφ έγινε δεκτή. Και οι δύο έχουν παρεξηγήσει την κατάσταση. Το μπέρδεμα ανάμεσα τους συνεχίζεται και εκείνος την αδικεί με αποτέλεσμα να τσακώνονται. Οταν καταλαβαίνει το λάθος του, αναζητάει τρόπο να επανορθώσει για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει στην εταιρεία τους. Ωστόσο, έχει ανάγκη τη δουλειά και θα τη δούμε να δέχεται τελικά τη θέση ως βοηθός του Κερέμ....

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved