Τζώρτζογλου για Μαριόλα: «Η Σοφία με το ενεργειακό της χαμόγελο με κάνει να κρατάω ψηλά τα όπλα»
Media

Τζώρτζογλου για Μαριόλα: «Η Σοφία με το ενεργειακό της χαμόγελο με κάνει να κρατάω ψηλά τα όπλα»

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, για την όμορφη σχέση τους και πως αυτή τους έχει αλλάξει τη ζωή!

«Είμαστε 4-4,5 χρόνια μαζί, αλλά είναι σαν να γνωριστήκαμε χθες. Δεν τον ξέρω ακόμα τέλεια, δε μου φτάνει το 24ωρο με αυτό τον άντρα», είπε η Σοφία Μαριόλα.

Και ο Στράτος Τζώτζογλου τόνισε: «Δεν τελείωσε το παιχνίδι επειδή είμαι 56 ετών. Τις δυνάμεις τις κρύβει η καρδιά σου. Η Σοφία με το ενεργειακό της χαμόγελο με κάνει να κρατάω ψηλά τα όπλα», με τη γυναίκα του να τονίζει:«Κανείς δε θεωρεί δεδομένο τον άλλο, και αυτό μας εξελίσσει».

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Κάθε μέρα που βλέπω τη Σοφία λέω είναι αλήθεια αυτό; Συμβαίνει; Έχω μια ερωτηματική ερωτική διάθεση συνέχεια»!

Η δε καλλονή υπογράμμισε: «Μου αρέσει να είμαι παραδοσιακή όπως η μαμά μου. Να μένω σπίτι, να μαγειρεύω, να προσέχω τον άνδρα μου».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήρε πολλά κιλά, λόγω της καλής μαγειρικής της Σοφίας: «Είχα πάρει πολλά κιλά επειδή η Σοφία μαγειρεύει καταπληκτικά. Έγινα 97 κιλά και με δίαιτα έχασα γύρω στα 12 κιλά» και τόνισε ότι και οι δύο έχουν χάσει κοντινούς τους ανθρώπους, εκείνος τη μητέρα του και η Σοφία τον πατέρα της ένα χρόνο νωρίτερα και αυτό τους έχει ενώσει ακόμα πιο πολύ.

«Πήγα πρόσφατα στο Άγιο Όρος. Εκεί έχουν περπατήσει οι άριστοι των αρίστων. Κάποιοι γέροντες που έχουν δει το Θεό. Σε στιγμές έντονης ανάγκης συναντάω αυτούς τους ανθρώπους, που και μόνο που σε κοιτούν είναι σαν προσευχή», κατέληξε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved