Elif: Ο Τουφάν βγάζει μαχαίρι από την τσέπη και κοιτά απειλητικά τον Σαφάκ
Media

Elif: Ο Τουφάν βγάζει μαχαίρι από την τσέπη και κοιτά απειλητικά τον Σαφάκ

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif, o Μαχίρ είναι στο γραφείο της έπαυλης των Χακτανίρ μαζί με την Κιγιμέτ και παρολίγο η Χουμεϊρά να τους δει μαζί. Η Μελέκ εξακολουθεί να περνάει δύσκολες στιγμές στην προσπάθειά της να δουλέψει και να καλύψει τις ανάγκες της Ελίφ. Η κατάσταση την έχει κάνει να χάσει το κέφι της και η Ελίφ μαζί με την Ασλί προσπαθούν να βρουν τρόπους να την κάνουν να χαρεί αλλά ταυτόχρονα και να τη βοηθήσουν οικονομικά, μέχρι να βρει πάλι δουλειά.

Η Ζουλιντέ ακούει στο τηλέφωνο της τα μηνύματα που της έχει αφήσει ο Σαφάκ. Η Λεμάν και η Αλέβ παρακολουθούν συνεχώς το μαγαζί της Ζουλιντέ. Ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Σαφάκ και η Ζουλιντέ είναι αναστατωμένη. Η Αλέβ καταστρώνει ένα καινούργιο σχέδιο και αρχίζει να συμπεριφέρεται πολύ θερμά και φιλικά στη Ζουλιντέ.

Ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν περπατάνε μαζί και η Ζουλιντέ τους πλησιάζει. Όταν όμως φτάνει κοντά τους, βλέπει τον Τουφάν να παραμονεύει και να βγάζει ένα μαχαίρι από την τσέπη του, κοιτώντας απειλητικά τον Σαφάκ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:Η Μπιρτσέ περνάει δύσκολες ώρες στη δουλειά εξαιτίας της Ράνα. Ο Ακίν προσφέρεται να τη βοηθήσει. Η Ζουλιντέ αποφασίζει να συναντήσει τον Σαφάκ για να συζητήσουν κάποια σημαντικά θέματα. Ο Τουφάν μπαίνει στο δρόμο της και την απειλεί πως θα σκοτώσει τον Σαφάκ αλλά και τον Εμιρχάν, αν παντρευτεί τον Σαφάκ. Η Ζουλιντέ τρομοκρατείται από τις απειλές και την παράλογη συμπεριφορά του.

Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στη δουλειά της επειδή η κυρία του σπιτιού της συμπεριφέρεται υποτιμητικά, ακόμα και μπροστά σε κόσμο. Η Μελέκ δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο αυτή τη συμπεριφορά και παραιτείται.

Στην έπαυλη όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τον Μαχίρ. Εκείνος υποκρίνεται και κανείς δεν καταλαβαίνει πως η Κιγιμέτ είναι η μητέρα του και πως στόχος τους είναι καταστρέψουν την οικογένεια Χακτανίρ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved