Άγριες Μέλισσες: Αυτή κι αν είναι έκπληξη  – Η αυλαία και το ερωτικό τρίγωνο που θα φέρει ανατροπές
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτή κι αν είναι έκπληξη – Η αυλαία και το ερωτικό τρίγωνο που θα φέρει ανατροπές

Άγριες Μέλισσες: Πότε ρίχνει οριστική αυλαία η σειρά;

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, οπού διαδραματίζονται τα γεγονότα που φέτος παρακολουθούμε να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τα Χριστούγεννα, όμως σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, η σειρά του Ant1 ρίχνει οριστική αυλαία τον Ιούνιο το 2022.

Όσο για μεγάλο spoiler που έδωσε τον «αέρα» της εκπομπής ο Γιάννης Πουλόπουλος;

Έχουμε μπροστά μας ακόμη έξι ερωτικά τρίγωνα με το πιο δυνατό αυτό με πρωταγωνιστή τον Ακύλλα Μεγαρίτη, οπού θα μπλέξει ερωτικά τόσο με τη Βιολέτα όσο και με την Μυρσίνη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, η Ελένη, με σκοπό να προστατεύσει τον Λάμπρο, ενημερώνει τον Πέτρο και τον Άγγελο για το γράμμα που της έστειλε και οργανώνουν μια ιδιότυπη ομάδα προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους, πως η ασφάλεια δολοφόνησε τον αδελφό του Πέτρου, αλλά και τους συντρόφους του. Ο Κυριάκος πλέει σε πελάγη ευτυχίας που θα επισκεφθεί τον Μπάμπη, αλλά οι υπόλοιποι έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους για τη μεγαλοψυχία του Ακύλα, γεγονός που θα φέρει κι άλλες αναταράξεις.

Ο Λευτέρης ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να ενοχοποιήσει τον Ακύλα για τη δίωξη του Λάμπρου. Στη Λέρο, καταφθάνει ο Ταξίαρχος Σκαφάς για επιθεώρηση, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια που έχει να κάνει με τον Κωνσταντή.

Στη δίκη, ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες εξελίξεις, ενώ η σύλληψη ενός άντρα θα τον φέρει ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταδίκη του…

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Βιολέτα επιστρέφει διψασμένη για εκδίκηση

Άγριες μέλισσες: Έρωτες, μίση, εκδικήσεις και διαμάχες στη σκιά της Χούντας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved