Elif: Η Ελίφ αναστατώνεται επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει το σχολείο…
Media

Elif: Η Ελίφ αναστατώνεται επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει το σχολείο…

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif

Η Ζουλιντέ συμπεριφέρεται ψυχρά και κρατάει την απόσταση της από τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ δεν κρύβει την ανησυχία του και το μυαλό του είναι συνέχεια στη Ζουλιντέ. Η Αλέβ και η Λεμάν κατηγορούν τη Ζουλιντέ για την άσχημη διάθεσή του. Ο λόγος της αλλαγής της συμπεριφοράς της Ζουλιντέ στον Σαφάκ δεν είναι άλλος από τον Τουφάν, ο οποίος την απείλησε με τη ζωή του Εμιρχάν και του Σαφάκ, αν δεν κάνει ό,τι της λέει.

Τα κουλουράκια της Μελέκ έχουν μεγάλη επιτυχία στη γειτονιά και γίνονται ανάρπαστα. Η Ματσιντέ έχει προσλάβει κάποιους άντρες, οι οποίοι αναζητούν τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ματσιντέ βρίσκεται μαζί τους και κάποια στιγμή βλέπει μακριά την Ελίφ μαζί με τη Μελέκ και προσπαθεί να τις πλησιάσει αλλά τις χάνει μέσα στο πλήθος. Αρχικά η Ματσιντέ απογοητεύεται όμως σκέφτεται πως πλέον είναι στα ίχνη τους.

Η Χουμεϊρά ακούει τον Λεβέντ να παίζει κιθάρα στον κήπο. Αρχίζει να εκτιμά τα προσόντα του και να αναγνωρίζει τις ευαισθησίες, που κρύβει αυτός ο άντρας.

Η Ασλί πηγαίνει καλά νέα στη Μελέκ. Μια εταιρία μόδας προσλαμβάνει ταλαντούχες νοικοκυρές και θεωρεί πως εκείνη είναι μια τέλεια υποψήφια. Η εταιρία δεν είναι άλλη από αυτή της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο άντρας του Ταρίκ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και την πιέζει να επισκεφθεί την επόμενη μέρα τον Ταρίκ στη φυλακή. Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη και κλείνει εκνευρισμένη το τηλέφωνο. Δεν θα είναι όμως εύκολο να τους βγάλει από τη ζωή της.

Ο διευθυντής του σχολείου μαθαίνει πως η Ελίφ δεν έχει στοιχεία ταυτότητας και της απαγορεύει να μπει στο σχολείο. Η Ελίφ αναστατώνεται επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει το σχολείο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved