Elif:  Ο Τουφάν απειλεί ξανά τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Εμιρχάν
Media

Elif: Ο Τουφάν απειλεί ξανά τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Εμιρχάν

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star, Elif;

Η Αλέβ και η Λεμάν είναι δυσαρεστημένες εξαιτίας της σχέσης του Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Θέλουν να τους χωρίσουν και σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τον Τουφάν, τον πρώην άντρα της Ζουλιντέ για να το πετύχουν.

Υπάρχει πρόβλημα με τη φοίτηση της Ελίφ στο σχολείο και η Μελέκ θέλει να την πάρει από εκεί αλλά η Ασλί δεν την αφήνει να το κάνει, αν και κινδυνεύει να χάσει τη θέση της.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην πισίνα. Ο Λεβέντ δεν είναι εκεί, είναι όμως η κιθάρα του. Η Χουμεϊρά παίρνει την κιθάρα και παίζει. Ξαφνικά, βλέπει τους άντρες του Ταρίκ και τρομάζει. Ένας άντρας βάζει το χέρι του στο στόμα της και ο Λεβέντ έρχεται για να τη βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια του καυγά σπάει η κιθάρα του Λεβέντ. Την επόμενη μέρα ο Λεβέντ αναζητά την κιθάρα του αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Την έχει πάρει η Χουμεϊρά.

Η Μελέκ ψάχνει για δουλειά. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να μάθει κάτι από τον Λεβέντ χωρίς αποτέλεσμα. Ο Τουφάν απειλεί ξανά τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Εμιρχάν αλλά και την ίδια, αν παντρευτεί τον Σαφάκ…

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Η Ζουλιντέ συμπεριφέρεται ψυχρά και κρατάει την απόσταση της από τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ δεν κρύβει την ανησυχία του και το μυαλό του είναι συνέχεια στη Ζουλιντέ. Η Αλέβ και η Λεμάν κατηγορούν τη Ζουλιντέ για την άσχημη διάθεσή του. Ο λόγος της αλλαγής της συμπεριφοράς της Ζουλιντέ στον Σαφάκ δεν είναι άλλος από τον Τουφάν, ο οποίος την απείλησε με τη ζωή του Εμιρχάν και του Σαφάκ, αν δεν κάνει ό,τι της λέει. Τα κουλουράκια της Μελέκ έχουν μεγάλη επιτυχία στη γειτονιά και γίνονται ανάρπαστα. Η Ματσιντέ έχει προσλάβει κάποιους άντρες, οι οποίοι αναζητούν τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ματσιντέ βρίσκεται μαζί τους και κάποια στιγμή βλέπει μακριά την Ελίφ μαζί με τη Μελέκ και προσπαθεί να τις πλησιάσει αλλά τις χάνει μέσα στο πλήθος. Αρχικά η Ματσιντέ απογοητεύεται όμως σκέφτεται πως πλέον είναι στα ίχνη τους. Η Χουμεϊρά ακούει τον Λεβέντ να παίζει κιθάρα στον κήπο. Αρχίζει να εκτιμά τα προσόντα του και να αναγνωρίζει τις ευαισθησίες, που κρύβει αυτός ο άντρας. Η Ασλί πηγαίνει καλά νέα στη Μελέκ. Μια εταιρία μόδας προσλαμβάνει ταλαντούχες νοικοκυρές και θεωρεί πως εκείνη είναι μια τέλεια υποψήφια. Η εταιρία δεν είναι άλλη από αυτή της οικογένειας Χακτανίρ. Ο άντρας του Ταρίκ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και την πιέζει να επισκεφθεί την επόμενη μέρα τον Ταρίκ στη φυλακή. Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη και κλείνει εκνευρισμένη το τηλέφωνο. Δεν θα είναι όμως εύκολο να τους βγάλει από τη ζωή της. Ο διευθυντής του σχολείου μαθαίνει πως η Ελίφ δεν έχει στοιχεία ταυτότητας και της απαγορεύει να μπει στο σχολείο. Η Ελίφ αναστατώνεται επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει το σχολείο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved