Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Ο Μάκης βλέπει τυχαία τη Ρία με άλλο άντρα και παθαίνει σοκ
Media

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Ο Μάκης βλέπει τυχαία τη Ρία με άλλο άντρα και παθαίνει σοκ

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Την ώρα του δείπνου όλοι θα ανακαλύψουν κάτι απρόσμενο. Η Ηλιάνα για το φλερτ της, η Ρία για το Μάκη, η Νίνα κι ο Οδυσσέας για το γαμπρό τους.

Μετά από μια τυχαία συζήτηση, ο Παύλος διαπιστώνει πως η Δάφνη του είχε πει ψέματα για το πόσους πρώην είχε πριν γνωριστούν.

Το γεγονός αυτό, του προκαλεί μεγάλη ταραχή και ξεκινάει έρευνα για το παρελθόν της, τη στιγμή που εκείνη έχει αναλάβει να οργανώσει τραπέζι για την Ηλιάνα και το νέο της σύντροφο.

Ο Μάκης βλέπει τυχαία τη Ρία με άλλο άντρα, παθαίνει σοκ και καταλήγει στο κρεβάτι με μια άγνωστη. Την ώρα του δείπνου όλοι θα ανακαλύψουν κάτι απρόσμενο. Η Ηλιάνα για το φλερτ της, η Ρία για το Μάκη, η Νίνα κι ο Οδυσσέας για το γαμπρό τους.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Όταν αποφασίζουν δυο άνθρωποι να ζήσουμε μαζί πρέπει να μοιράζονται και τις δουλειές του σπιτιού στο οποίο ζούνε, ή όχι; Υπάρχουν ειδικότητες για αντρικές και γυναικείες δουλειές;

Και το Σούπερ Μάρκετ σε ποια κατηγορία ανήκει; Η Δάφνη αποφάσισε να τσεκάρει τον καταμερισμό εργασίας και κατάλαβε πόσο λάθος είναι. Ο Μάκης δεν θέλει να μοιραστεί τα μυστικά του με τη Ρία.

Ο Οδυσσέας κατάλαβε πως ούτε η Νίνα, ούτε η Ηλιάνα ξέρουν διαίρεση. Και μία ηθοποιός έδειξε στον Δάνο πώς πρέπει να μοιράζονται οι ατάκες σ' ένα κείμενο...

Διαβάστε επίσης:

Σ΄αγαπάω μεν αλλά: Οι πρωταγωνιστές απαντούν στο gossip-tv πότε και σε ποιον είπαν αυτή τη φράση

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά: Οι ήρωες της νέας κωμωδίας του OPEN αποκαλύπτονται

Άννα Ανδριανού: Τηλεοπτική επιστροφή με δύο δουλειές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved