Elif: Ο διευθυντής του σχολείου αναγκάζει την Ασλί να παραιτηθεί
Media

Elif: Ο διευθυντής του σχολείου αναγκάζει την Ασλί να παραιτηθεί

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Η Ελίφ είναι άρρωστη αλλά θέλει να μάθει το ποίημα για τη σχολική παράσταση. Ο διευθυντής του σχολείου καλεί στο γραφείο του την Ασλί και την αναγκάζει να παραιτηθεί, μετά από αυτό που έκανε για την Ελίφ.

Η Χουμεϊρά φροντίζει να φτιάξει την κιθάρα του Λεβέντ. Όταν εκείνος τη βλέπει να είναι σαν καινούρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Η Ζουλιντέ είναι τρομοκρατημένη εξαιτίας των απειλών του Τουφάν και δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση γάμου του Σαφάκ. Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο, που θα αναγκάσει τον Σαφάκ να βγει μια για πάντα από τη ζωή της Ζουλιντέ.

Η Ασλί δεν ξέρει πως να ανακοινώσει στην Ελίφ πως δεν μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο και δεν μπορεί να πάρει μέρος στη σχολική παράσταση. Όταν το μαθαίνει η Ελίφ νιώθει μεγάλη θλίψη.

Ο Σαφάκ απαιτεί μια απάντηση από τη Ζουλιντέ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί. Ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Αλέβ και η Λεμάν είναι δυσαρεστημένες εξαιτίας της σχέσης του Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Θέλουν να τους χωρίσουν και σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τον Τουφάν, τον πρώην άντρα της Ζουλιντέ για να το πετύχουν.

Υπάρχει πρόβλημα με τη φοίτηση της Ελίφ στο σχολείο και η Μελέκ θέλει να την πάρει από εκεί αλλά η Ασλί δεν την αφήνει να το κάνει, αν και κινδυνεύει να χάσει τη θέση της.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην πισίνα. Ο Λεβέντ δεν είναι εκεί, είναι όμως η κιθάρα του. Η Χουμεϊρά παίρνει την κιθάρα και παίζει. Ξαφνικά, βλέπει τους άντρες του Ταρίκ και τρομάζει. Ένας άντρας βάζει το χέρι του στο στόμα της και ο Λεβέντ έρχεται για να τη βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια του καυγά σπάει η κιθάρα του Λεβέντ. Την επόμενη μέρα ο Λεβέντ αναζητά την κιθάρα του αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Την έχει πάρει η Χουμεϊρά.

Η Μελέκ ψάχνει για δουλειά. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να μάθει κάτι από τον Λεβέντ χωρίς αποτέλεσμα. Ο Τουφάν απειλεί ξανά τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Εμιρχάν αλλά και την ίδια, αν παντρευτεί τον Σαφάκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved