Κρατερός Κατσούλης: «Μέχρι στιγμής έχουν γράψει τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα»
Media

Κρατερός Κατσούλης: «Μέχρι στιγμής έχουν γράψει τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου και αποκάλυψε πως είναι η σχέση τους σήμερα.

Ο ηθοποιός είπε αρχικά: «Στο πρωινό ήμουν 7 χρόνια. Είναι πολύς καιρός, δεν θα ξαναέκανα πρωινό, τα έχουμε πει αυτά. Δεν αντέχω το ξύπνημα, το να μην κοιμάμαι, να μην κάνω τίποτα άλλο…»!

Και τόνισε: «Εισακούστηκαν τα παρακάλια μου και με αποδέσμευσαν νωρίτερα για να συμμετέχω στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Ακόμα λένε πως έφυγα από το Star, ότι με έδιωξαν, γιατί είχα πάει στο YFSF. Αντιλαμβάνεστε ότι όταν υπάρχουν συμφωνίες για να πάει ένας άνθρωπος από ένα κανάλι σε ένα άλλο έχουν μιλήσει πάρα πολλοί άνθρωποι και κυρίως οι υπεύθυνοι άρα δεν υπήρξε ποτέ όλο αυτό το πράγμα. Οι σχέσεις μου με το STAR ήταν εξαιρετικές. Δεν έχουμε τσακωθεί».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Στην κόρη μας εξηγήσαμε τον χωρισμό μας. Έχουμε πει ότι πάνω από και πριν από όλα το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα παιδιά μας».

Και υπογράμμισε: «Η σχέση μας με την Κατερίνα είναι εξαιρετική. Φυσικά και θα δω την Κατερίνα στη νέα της εκπομπή. Ακούγεται περίεργο και μπορεί να μην πουλάει κιόλας. Πρέπει να χαιρόμαστε με τους ανθρώπους που κάνουν την υπέρβαση και έχουν καλή σχέση… Είναι πολύ καλή στην δουλειά της η Κατερίνα, δεν χρειάζεται να της πως τίποτα, και τώρα αυτό που κάνει το κάνει εξαιρετικά καλά. Ποτέ δεν της έλεγα»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Κατσούλης για το διαζύγιο από την Καραβάτου: «Είχαμε δικά μας θέματα…»! (Video)

Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου!

Η πρώτη συνέντευξη της Καραβάτου μετά τον χωρισμό: «Είμαι σε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved