Νίκη Λυμπεράκη: « Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος – Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται»
Media

Νίκη Λυμπεράκη: « Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος – Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται»

H Νίκη Λυμπεράκη ήταν καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα της εκπομπή, «Μεγάλη Εικόνα», την μητρότητα και τον γιο της.

Μιλώντας για την εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, η «Μεγάλη Εικόνα», που θα παρουσιάζει στο MEGA τόνισε ότι η φετινή συνταγή είναι μια συνταγή ενημερωτικής ελευθερίας.

«Με τη λογική ότι τρέχουν τα πράγματα, χανόμαστε και λόγω του διαδικτύου, θέλουμε να πιάσουμε θέματα που μας απασχολούν όλους και να ασχοληθούμε με αυτά λίγο καλυτέρα», εξήγησε και σημείωσε ότι η πανδημία και η υπόθεση στα Γλυκά Νερά, είναι από τα θέματα που την άγγιξαν περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

«Προσπαθώ από πριν να δω το βίντεο τόσες φορές ώστε να έχει φύγει η φόρτιση. Δεν είναι σωστό εκ μέρους μου να είμαι φορτισμένη. Από την άλλη μπορεί να συμβεί στον αέρα κάτι που να σε αιφνιδιάσει. Κάποιες ειδήσεις δεν μπορείς να τις ελέγξεις», είπε αναφορικά με το πώς καταφέρνει να παρουσιάζει τις ειδήσεις έχοντας μία απόσταση.

Η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για το πώς βιώνει τη μητρότητα, καθώς οι γιατροί της είχαν πει στα 33 της πως πολύ δύσκολα θα έκανε παιδί στη ζωή της.

«Ήταν θαύμα που έμεινα έγκυος. Δεν πρέπει οι γυναίκες να απογοητεύονται. Οι γιατροί μου είχαν πει ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω παιδί. Είχα προετοιμαστεί για μια άλλη ζωή χωρίς παιδί και τελικά η ίδια η ζωή με εξέπληξε. Είμαι υπέρ της υιοθεσίας. Μου φαίνεται μια αυτονόητη επιλογή για κάποιον που δεν μπορεί να κάνει παιδί, όταν βέβαια υπάρχουν και οι συνθήκες», είπε.

Και υπογράμμισε: «Σαν μαμά δεν ξέρω πως είμαι. Προσπαθώ αλλά έχω άγχος για να είμαι σωστή και το παιδί μου να είναι και αυτό σωστό, να σέβεται τους ανθρώπους, να είναι ελεύθερο, να αγαπά τις γυναίκες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Λυμπεράκη: Το σαλόνι της είναι γεμάτο παιχνίδια κι εκείνη το απολαμβάνει (Photos)

Νίκη Λυμπεράκη: Οι πρώτες δηλώσεις στο Mega Καλημέρα μετά τη βάφτιση του γιου της

Νίκη Λυμπεράκη: «Είναι φορές που έχω τρομάξει με την ανθρωποφαγία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved