Μικρούτσικος: Η τηλεφωνική παρέμβασή του μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή της Καινούργιου!
Media

Μικρούτσικος: Η τηλεφωνική παρέμβασή του μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή της Καινούργιου!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται αυτές τι μέρες στο νοσοκομείο μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την κατάσταση της υγείας του.

Τις τελευταίες μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Στην σημερινή εκπομπή (22/10) «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε τηλεφωνικά μέσα από το νοσοκομείο με την Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του.

Η παρουσιάστρια ήταν αρκετά συγκινημένη και δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί στον παρουσιαστή.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε συγκεκριμένα: «Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου Κατερίνα μπορεί να με στείλει εντατική. Ξέρω ότι δεν γνώριζες ότι θα βγω, αλλά έπρεπε να είσαι λίγο πιο διαφορετικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος, ο οποίος έμεινε διασωληνωμένος μία ημέρα, έκατσε στην εντατική δύο ημέρες, δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα. Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσοκομείου θα τα καταφέρω».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Να σας θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Χρειάστηκε να χειρουργηθεί και το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ όμως άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα με το αναπνευστικό του και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο. Και πάλι όμως σημείωσε βελτίωση η υγεία του και οι γιατροί σκόπευαν να του δώσουν εξιτήριο. Μόνο που το βράδυ της Κυριακής (17/10) άρχισε να μη νιώθει καλά και οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως είχε υγρό στους πνεύμονές του λόγω ενός μικροβίου. Έτσι, έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και βρίσκεται σε καταστολή.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή - Βγήκε από την καταστολή

Διασωληνωμένος και σε καταστολή ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εντατική! (video)

Tα νεότερα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου! Τι αποκάλυψε η σύντροφός του Έλενα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved