Κρατερός Κατσούλης: «Υπάρχουν στιγμές που είναι εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες»
Media

Κρατερός Κατσούλης: «Υπάρχουν στιγμές που είναι εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες»

Ο Κρατερός Κατσούλης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Καραβάτου, για το εάν μετάνιωσε που έκανε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στην παράσταση Φιόρο του Λεβάντε, την ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη, αλλά και τον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε:«Όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά».

Και πρόσθεσε: «Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά».

«Ήταν αρκετά διαχωρισμένα τα πράγματα από την δουλειά, με την έννοια ότι και η Κατερίνα και εγώ ξέραμε πολύ καλά πως πρέπει να γίνει αυτή η δουλειά. Είχαμε μια συμφωνία, μια υποχρέωση και μια κατανόηση ο ένας στον άλλον όσον αφορά αυτό το κομμάτι», συμπλήρωσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου!

Κατσούλης για το διαζύγιο από την Καραβάτου: «Είχαμε δικά μας θέματα…»! (Video)

Κρατερός Κατσούλης: «Μέχρι στιγμής έχουν γράψει τέρατα για τον χωρισμό μου με την Κατερίνα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved