Η τρυφερή φώτο του Μαθιού από τον Σασμό με την κούκλα γυναίκα του – Το μήνυμά του
Media

Η τρυφερή φώτο του Μαθιού από τον Σασμό με την κούκλα γυναίκα του – Το μήνυμά του

Ο Δημήτρης Λάλος ο οποίος υποδύεται τον Μαθιό στη σειρά, Σασμός δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία με τη γυναίκα του.

Μπορεί στη σειρά να είναι εργένης, όμως στην πραγματικότητα είναι παντρεμένος με μία κούκλα γυναίκα η οποία είναι και εκείνη ηθοποιός!

Ο τηλεοπτικός Μαθιός δημοσίευσε στο Instagram του μία κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του και έγραψε στη λεζάντα: «That’s my wife (αυτή είναι η σύζυγός μου)».

Η γυναίκα του είναι η Έλενα Μαυρίδου και είναι καταξιωμένη και βραβευμένη Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Δράμα. Είναι 42 ετών. Είναι μία πανέμορφη γυναίκα και από το 2017 και έχει αποκτήσει μία κόρη με τον Λάλο.

Αποφοίτησε από την Δραματική σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδας (Κ.Θ.Β.Ε). Φοίτησε το τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία 22 ετών.

Αυτή την περίοδο κάνει σεμινάρια υποκριτικής και πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο Λάμπρος του Δ. Σολωμού”.

Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε πει: «Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι μαζί της. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους. Ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου για τον Σασμό. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή. Για να είμαι στον Σασμό μου είπε ναι».

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία τους που μας εντυπωσίασε!

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο πιο αγαπητός δολοφόνος-Τα αποθεωτικά σχόλια στο Instagram του Δημήτρη Λάλου

Η δημόσια εμφάνιση του Μαθιού από τον Σασμό με τη γυναίκα του, η ηλικία και το επάγγελμά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved