Γιώργος Αμούτζας: Ο Νικηφόρος… διπλοθεσίτης φέτος στην TV! Ο ρόλος στη σειρά «Βάρδιανος στα Σπόρκα»
Media

Γιώργος Αμούτζας: Ο Νικηφόρος… διπλοθεσίτης φέτος στην TV! Ο ρόλος στη σειρά «Βάρδιανος στα Σπόρκα»

Μπορεί το ευρύ κοινό, ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός να αποθεώνει σε κάθε σκηνή του τον Γιώργο Αμούτζα ως Νικηφόρο στη σειρά Σασμός, όμως ο ηθοποιός φέτος είναι... διπλοθεσίτης στην τηλεόραση. 

Και αυτό γιατί ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός παίζει και σε μία άλλη επιτυχημένη σειρά, αυτή τη φορά στην ΕΡΤ.

Ο λόγος για τη σειρά Βαρδιάνος στα Σπόρκα που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης και η οποία έχει βασιστεί στο ομώνυμο αριστούργημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Ο Γιώργος Αμούτζας κατέχει τον ρόλο του Αλέξη και παρ' όλο που οι σκηνές του είναι πολύ λιγότερες από αυτές που τον απολαμβάνουμε στον Σασμό, είναι σημαντικές για να ξεδιπλωθεί η πλοκή της ιστορίας.

Ο μόλις 24 ετών Γιώργος Αμούτζας έχει μπει δυναμικά στον χώρο της υποκριτικής και δεν είναι μόνο οι τηλεοπτικοί του ρόλοι που τον έχουν βοηθήσει να "χτίσει" σιγά σιγά την καριέρα του. Έχουν προηγηθεί και ρόλοι του στο θέατρο ενώ ένα από τα δυνατά του "σημεία" στο βιογραφικό του είναι σίγουρα και ο ρόλος του στο επίσης πολύ επιτυχημένο "Κόκκινο Ποτάμι" όπου είχε παίξει πέρυσι.

Και εκεί είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο για την εντυπωσιακή του εμφάνιση αλλά και για την ερμηνευτική του δεινότητα. Από εκεί γνωρίστηκε καλύτερα με τον Μανούσο Μανουσάκη και έτσι κάπως προέκυψε η φετινή τους συνεργασία στη σειρά "Βαρδιάνος στα Σπόρκα".

Σασμός: Ο Νικηφόρος ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική

Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος είναι το μοναχοπαίδι του Στεφανή και της Βασιλικής ή τουλάχιστον αυτό γνωρίζουμε μέχρι στιγμής μιας και πολλά spoiler που κυκλοφορούν τελευταία τον παρουσιάζουν πιθανόν και ως τον καρπό του έρωτα της Βασιλικής με τον Μαθιό, μυστικό που όμως γνωρίζει μόνο η μητέρα του.

Ο Νικηφόρος, όπως παρακολουθούμε στο Σασμό, πάει με τον φίλο του τον Μανόλη να σπουδάσουν στη Γεωπονική Σχολή Ηρακλείου. Επίσης τα πρώτα καρδιοχτύπια έρχονται στην επιφάνεια με τον έρωτά του για την Τζένη να φουντώνει.

Η συνέχεια για τον ρόλο του Νικηφόρου θα είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα καθώς θα τον δούμε να είναι ο πρωταγωνιστής σε πολλά μεγάλα γεγονότα που θα συμβούν στη σειρά.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αμούτζας: Ο ρόλος του Νικηφόρου στο Σασμό, η ηλικία και ο επώνυμος νονός του!

Σασμός: «Όταν δολοφονηθεί και η μητέρα του Νικηφόρου θα δείτε την κρητική πλευρά του»

Γιώργος Αμούτζας: Έχω χάσει τον αδελφικό μου φίλο σε τροχαίο, έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια μου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved