Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Κατερίνας
Media

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Κατερίνας

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (27/10), o Μιχάλης καταφέρνει να σώσει την Κατερίνα και την επιστρέφει σπίτι της, για την οικογένεια Κεχαγιά.

Όμως, είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της. Η Έλενα βοηθάει τον Σπύρο να ενοχοποιήσει τον Μιχάλη. Η Δάφνη και ο Αντώνης μιλούν ανοιχτά για πρώτη φορά μετά από καιρό. Ο Χρήστος προειδοποιεί τον Ορέστη να μην ξαναενοχλήσει την Κέλλυ και να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Μαρία, αναστατωμένη πηγαίνει να βρει τη Λουίζα ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να βοηθήσει τον αδελφό του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» είδαμε...

Ο Σπύρος αρνείται να κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία για την εξαφάνιση της Κατερίνας και υποψιαζόμενος τον Μιχάλη πηγαίνει να του ζητήσει λογαριασμό. Η Μαρία δέχεται απειλητικά σημειώματα ενώ επιμένει να λέει στον Αντώνη ότι είναι καλύτερα να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του. Ο Μιχάλης, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση, κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την κόρη του. Η Κατερίνα εκεί που βρίσκεται καταλαβαίνει ότι η ζωή της απειλείται, ενώ ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Βασίλη καταφέρνει να την εντοπίσει. Για την οικογένεια Κεχαγιά είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της και ο Σπύρος απειλεί την Έλενα πως θα αποκαλύψει το μυστικό της, αν δεν τον βοηθήσει να ενοχοποιήσει τον Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Κατερίνα εξαφανίζεται και η Μαρία δέχεται απειλητικά σημειώματα

Μόλις Χθες: Η Λουίζα βιώνει ένα τεράστιο σοκ - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

Μόλις Χθες: Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την παρενοχλεί σεξουαλικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved