Μόλις Χθες: Η Έλενα ειδοποιείται από το γηροκομείο πως η γιαγιά της πέθανε
Media

Μόλις Χθες: Η Έλενα ειδοποιείται από το γηροκομείο πως η γιαγιά της πέθανε

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (28/10), η Κατερίνα λέει την αλήθεια και απαλλάσσει τον Μιχάλη από τις κατηγορίες για την εξαφάνισή της.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας τον βοηθάει να προετοιμαστεί για τη μέρα της δίκης. Η Λουίζα εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του Σπύρου. Η Έλενα ειδοποιείται από το γηροκομείο πως η γιαγιά της πέθανε, αποφασίζει να σπάσει τον κοριό που είχε βάλει σπίτι και να πει την αλήθεια στον Μιχάλη. Η Νόρα βγαίνει το πρώτο ραντεβού της με τον Σταύρο. Η Μαρία βρίσκει το σπίτι της άνω – κάτω και ο Θάνος την βοηθάει μήπως βρούν αυτόν που κρύβεται πίσω απ’ τις απειλές. Ο Ορέστης αποκαλύπτει στον Στάθη την αλήθεια για την μητέρα του, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη σχέση μητέρας και γιου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» είδαμε...

Ο Μιχάλης καταφέρνει να σώσει την Κατερίνα και την επιστρέφει σπίτι της, για την οικογένεια Κεχαγιά όμως,- είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή της. Η Έλενα βοηθάει τον Σπύρο να ενοχοποιήσει τον Μιχάλη. Η Δάφνη και ο Αντώνης μιλούν ανοιχτά για πρώτη φορά μετά από καιρό. Ο Χρήστος προειδοποιεί τον Ορέστη να μην ξαναενοχλήσει την Κέλλυ και να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Μαρία, αναστατωμένη πηγαίνει να βρει τη Λουίζα ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί να βοηθήσει τον αδελφό του.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Κατερίνας

Μόλις Χθες: Η Λουίζα βιώνει ένα τεράστιο σοκ - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

Μόλις Χθες: Ο Ορέστης φωνάζει τη Βάσια για μια δουλειά αλλά την παρενοχλεί σεξουαλικά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved