Elif: Η Ζουλιντέ παραμένει στο νοσοκομείο
Media

Elif: Η Ζουλιντέ παραμένει στο νοσοκομείο

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Ο Κερέμ οργανώνει ένα διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν είναι ενθουσιασμένοι, που θα λάβουν και εκείνοι μέρος.

Η Ελίφ κάνει ετοιμασίες για να ξεκινήσει το σχολείο. Η Ασλί μετακομίζει στο σπίτι της Μελέκ. Ο Κερέμ αναζητά μια νέα βοηθό στην εταιρία. Η Ασλί πηγαίνει στην εταιρία της οικογένειας Χακτανίρ για να δώσει την αίτηση της Ελίφ για την υποτροφία.

Η Μπιρτσέ πιστεύει πως έχει έρθει για τη θέση της βοηθού και τη φέρνει σε επαφή με τον Κερέμ. Ο Κερέμ μιλάει με την Ασλί και της λέει πως πήρε τη δουλειά. Η Ασλί πιστεύει πως η αίτηση για την υποτροφία της Ελίφ έγινε δεκτή. Και οι δύο έχουν παρεξηγήσει την κατάσταση. Η Ζουλιντέ παραμένει στο νοσοκομείο και ο Εμιρχάν μένει στο σπίτι της Λεμάν. Ο Εμιρχάν ανησυχεί πολύ για τη μητέρα του…

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Elif:

Η Μπιρτσέ και ο Ακίν μιλάνε για τη Ράνα. Η Ράνα και ο Κερέμ πάλι διαφωνούν για τη Μπιρτσέ και τις ικανότητές της. Ο Κερέμ θέλει να δουλεύει με νέους ανθρώπους και αποφασίζει να οργανώσει ένα διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές. Ο Κερέμ ενημερώνει σχετικά τη Μπιρτσέ.

Η Ασλί λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της με τη βοήθεια ενός ιδρύματος και η Μελέκ δεν ξέρει πως να την ευχαριστήσει. Η Ελίφ μαθαίνει τα καλά νέα και νιώθει μεγάλη ευτυχία. Η Μελέκ προτείνει στην Ασλί να μείνει μαζί τους και εκείνη δέχεται με χαρά.

Ο Εμιρχάν ρωτάει συνεχώς για τη μητέρα του και η Αλέβ εκνευρισμένη του λέει την αλήθεια. Ο Εμιρχάν ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Η Ζουλιντέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναίσθητη και ο Τουφάν παραμένει κοντά της, κρατώντας της το χέρι. Όταν το βλέπει αυτό ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει.

Η Αλέβ καταλαβαίνει ότι ο Σαφάκ είδε τον Τουφάν μαζί με τη Ζουλιντέ και χαίρεται για αυτό. Ο Σαφάκ νιώθει πολύ άσχημα και λίγο αργότερα βλέπει τον Εμιρχάν. Ο Εμιρχάν ικετεύει τον Σαφάκ να τον πάει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν πηγαίνει τελικά τον Εμιρχάν στο νοσοκομείο και ο μικρός κάθεται κοντά στο κρεββάτι της μητέρας του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved