Μόλις Χθες: Ο Ζήσης αποκαλύπτει τα μυστικά που τον οδήγησαν στη φυλακή πριν δέκα χρόνια
Media

Μόλις Χθες: Ο Ζήσης αποκαλύπτει τα μυστικά που τον οδήγησαν στη φυλακή πριν δέκα χρόνια

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (29/10), η απόσταση Έλενας - Μιχάλη τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι στη ζωή του.

Η Κέλλυ προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Στάθη και του Χρήστου χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Μαρία βάζει τα όριά της στη σχέση της με τον Αντώνη ενώ η Δάφνη βασανίζεται από την απουσία του Ιάσονα στο κέντρο απεξάρτησης. Η Λουίζα προσπαθεί να φέρει την Κατερίνα ξανά κοντά με τον Σπύρο την ώρα που στο δικαστήριο αναγνωρίζεται η πατρότητα του Μιχάλη. Καθώς ο Μιχάλης υπολογίζει τις επόμενες κινήσεις του για τη διεκδίκηση της Κατερίνας, ο Ζήσης του αποκαλύπτει τα μυστικά που τον οδήγησαν στη φυλακή πριν δέκα χρόνια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Μόλις Χθες» είδαμε...

Η Κατερίνα λέει την αλήθεια και απαλλάσσει τον Μιχάλη από τις κατηγορίες για την εξαφάνισή της ενώ ο Αχιλλέας τον βοηθάει να προετοιμαστεί για τη μέρα της δίκης. Η Λουίζα εκνευρίζεται με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του Σπύρου. Η Έλενα ειδοποιείται από το γηροκομείο πως η γιαγιά της πέθανε, αποφασίζει να σπάσει τον κοριό που είχε βάλει σπίτι και να πει την αλήθεια στον Μιχάλη. Η Νόρα βγαίνει το πρώτο ραντεβού της με τον Σταύρο. Η Μαρία βρίσκει το σπίτι της άνω – κάτω και ο Θάνος την βοηθάει μήπως βρούν αυτόν που κρύβεται πίσω απ’ τις απειλές. Ο Ορέστης αποκαλύπτει στον Στάθη την αλήθεια για την μητέρα του, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στη σχέση μητέρας και γιου.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Έλενα ειδοποιείται από το γηροκομείο πως η γιαγιά της πέθανε

Μόλις Χθες: Ο Μιχάλης είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Κατερίνας

Μόλις Χθες: Η Λουίζα βιώνει ένα τεράστιο σοκ - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved