Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω δουλέψει με κοπέλες που έκαναν καταγγελίες και ήταν όλες αυθεντικές»
Media

Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω δουλέψει με κοπέλες που έκαναν καταγγελίες και ήταν όλες αυθεντικές»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πίστη του στο θεό, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού και το ελληνικό #metoo.

«Δεν μπορώ να συγχωρέσω τα πάντα, υπάρχουν πράγματα που με τρελαίνουν. Δεν μπορώ να κρατήσω κακιά σε κανέναν ακόμα και σε κάποιον που τον θεωρούσα ή τον θεωρώ εχθρό μου», ανέφερε ο ηθοποιός για το τι τον εκνευρίζει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για την πίστη του στο θεό: «Ο τρόπος με τον οποίο κανείς βιώνει τη θρησκεία εξαρτάται από την καρδιά του. Η θεϊκή παρουσία μου έχει αποκαλυφθεί πολλές φορές στη ζωή μου όταν ήμουν σε δύσκολες καταστάσεις όπως στην Αμερική. Στην Αμερική, δεν είχα γνωστούς, φίλους και χρήματα και ήμουν με το παιδί μου που έπρεπε να σπουδάσει. Έπρεπε να κατεβεί ο θεός να μου βρει δουλειά», τόνισε για τη σημασία της θρησκείας στη ζωή του.

Πήγαινα στην εκκλησιά, προσευχόμουν και πριν καν τελειώσω την προσευχή ερχόταν κάποια βοήθεια από κάπου».

Για τη δύσκολη περίοδο στην Αμερική ανέφερε: «Τον απολυτό πάτο τον βίωσα όταν ήμουν στην Αμερική. Δεν είχα χρήματα και κινδύνευα, έβαλα σε περιπέτεια το παιδί μου. Ο γιος μου με είδε σε πολύ δύσκολες στιγμές και αυτό ήταν το ωραιότερο μάθημα που μπορούσε να πάρει», είπε για το γιο του Αλκιβιάδη τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγο του και ηθοποιό Μαρία Γεωργιάδου.

«Είναι μεγάλη μας επιθυμία το παιδί. Η Σοφία θα γίνει εκπληκτική μανά», είπε τρυφερά για την σύντροφό του.

«Στην περίπτωση του γάμου δεν είπα «πω πω, το έχω ζήσει». Το να γυρνάω δεξιά και αριστερά ήταν που με κούραζε και με έφθειρε. Πολύ λίγες φορές έχω κάνει on night stand. Δεν είμαι πολύ κάλος σε αυτό το θέμα», δήλωσε μιλώντας για τις σχέσεις του.

«Δεν ασπάστηκα ποτέ την Καμπάλα. Δεν έγινα καμπαλιστής επειδή παρουσίασα ένα βιβλίο και είπα ότι περιέχει αλήθειες που είναι διαχρονικές», τόνισε ο ηθοποιός.

«Πηγαίνω πολύ τακτικά στο Άγιο Ορός. Εκεί οι γέροντες σου δίνουν πέρα από την αγκαλιά τους και πρακτικές συμβουλές για να μπορέσεις να αντέξεις», πρόσθεσε ο κ. Τζώρτζογλου.

Ο κ. Τζώρτζογλου αναφέρθηκε και στα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο της υποκριτικής και στο ελληνικό #metoo «την εποχή εκείνη απάντησα με όσο πιο ευγενικό τρόπο μπορούσα, αλλά μερικοί από αυτούς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι. Κατά κάποιο τρόπο γνωρίζουμε ότι έχουν συμβεί πράγματα στο χώρο μας».

«Έχω δουλέψει με τις περισσότερες κοπέλες από αυτές που βιάστηκαν και ήταν πολύ καθαρές και αυθεντικές, καλά παιδιά και συνεργάσιμες. Το 1994 μια ηθοποιός μου είπε «όταν δώσαμε εξετάσεις για τον ρολό, δεν μας την έπεσες». Αυτή η ηθοποιός δεν βγήκε ακόμα να μιλήσει για την κατάσταση, πιθανόν όμως να πήγε στο ΣΕΗ. Μου είχε πει ονόματα», συμπλήρωσε.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα με αυτή την κατάσταση. Συνέβαινε και στη μητέρα μου, οπού και να πήγαινε, αντιμετώπιζε τέτοιες δυσκολίες. Τα θύματα φοβούνται να αντιδράσουν, γιατί αν κάποιος έχει εξουσία στα χεριά του, με εάν τηλέφωνο μπορεί να σου κλείσει την πόρτα για 10 καλές προτάσεις. Τέτοιες συμπεριφορές θα έπρεπε να σταματάνε και να μην βοηθιούνται από το περιβάλλον. Ελπίζω να γίνουμε πιο άνθρωποι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα πάθη μας», κατέληξε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζογλου: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία 12 ετών» (Video)

Μαρία Γεωργιάδου: Αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Στράτο Τζώρτζογλου

Τζώρτζογλου για Μαριόλα: «Η Σοφία με το ενεργειακό της χαμόγελο με κάνει να κρατάω ψηλά τα όπλα»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved