Εκτός εαυτού ο Τσαλίκης! «Γιώργο, μη φωνάζεις σε παρακαλώ», του είπε η Ναταλία
Media

Εκτός εαυτού ο Τσαλίκης! «Γιώργο, μη φωνάζεις σε παρακαλώ», του είπε η Ναταλία

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Το μεσημέρι του Σαββάτου (30-10) ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ωστόσο ένιωθε το δίκιο να τον «πνίγει» και μίλησε με ένταση, τόσο που η Ναταλία τον παρακάλεσε να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής του.

«Πραγματικά σκέφτομαι ότι σε πέντε ημέρες έχω πρεμιέρα και με τι κάθομαι και ασχολούμαι; Έχω να δουλέψω δύο χρόνια. Κάνουμε πρόβες από το πρωί μέχρι το βράδυ και δυστυχώς ή ευτυχώς ασχολούμαστε με αυτό. Μου ζήτησες να μιλήσουμε, μου είπες και την άποψή σου εκτός αέρα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Η διένεξή μου είναι με τον ΣΚΑΪ. Δεν είναι με το ζεύγος Γκουντάρα. Ο ΣΚΑΪ δεν θα χάρηκε ιδιαίτερα με τα πουλέν του για την προχθεσινή τους τοποθέτηση στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Έχω κουραστεί από αυτή την ιστορία. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Μία συνέντευξη έδωσα και μετά εξαφανίστηκα».
«Εξ’ ου και η ενόχλησή μου. Αυτή την εβδομάδα ειπώθηκε και από τον Γρηγόρη ότι τα βάζω με κάποιους που κάνουν μία εκπομπή αντί εμού. Δεν είναι έτσι. Αν παρουσίαζα μία εκπομπή, και μετέπειτα με διαδεχόταν κάποιος άλλος, θα ήταν εξωφρενικό και παράλογο να αντιδράσω. Μιλάμε για ένα εν’ ενεργεία συμβόλαιο και την καταπάτησή του.

Το λάθος που κάνω σαν άνθρωπος είναι ότι περιμένω να μου συμπεριφέρονται με την ενσυναίσθηση και την καθαρότητα που θα φερόμουν εγώ. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και κάποιος έβγαινε δημόσια κι έλεγε ότι “έχω την πληροφορία ότι με διαβάλλει ο Τσαλίκης και η γυναίκα του”, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και θα του έλεγα “πας καλά ρε μ@@@@κα. Δεν έχω καμία ανάμειξη, δεν είχα ιδέα ότι ήταν εν ενεργεία το συμβόλαιό σου”;», είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε:

«Είναι ένας πόλεμος ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα, στο ηθικό και το ανήθικο, το φως και το σκοτάδι».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Τσαλίκης: Νέα πυρά κατά Γκουντάρα: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»

Γκουντάρας: Η πρώτη αντίδραση μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη (video)

«Χείμαρρος» ο Τσαλίκης μετά τις δηλώσεις Γκουντάρα - Κάκκαβα: «Πραγματικά ντροπή σας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved