Χαμός στο Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε…»
Media

Χαμός στο Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε…»

«Νιώθω την ηθική υποχρέωση να πω ότι ήταν πολύ ευγενική, συνεργάσιμη και έκανε με μεγάλη όρεξη αυτά τα οποία της υποδείκνυα που ήταν στην ηλικία της» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη τότε «τα πήρε» και τόνισε: «Μισό λεπτό, εγώ και ο Τάσος (Τεργιάκης) ζήσαμε εκείνη την εποχή στον Alpha πάρα πολύ καλά. Θυμάμαι ανθρώπους να κλαίνε και να κρύβονται στους διαδρόμους και μιλάω και για μένα. Δεν ήθελα να περνάω από το οπτικό της πεδίο κάποτε, μην τυχόν και στοχοποιηθώ για κάτι χωρίς λόγο. Ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνα στη διοίκηση και να λένε «πάρτε μας σας παρακαλούμε από αυτήν την εκπομπή γιατί δεν θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αυτό το κορίτσι»».

Και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή να δεχτώ ότι έχει καταλάβει το λάθος της. Τότε, όμως, υπήρχε μία τρομοκρατία. Μηδένιζε ανθρώπους όπως η Ζήνα Κουτσελίνη και άλλοι αρχισυντάκτες που είχαν μία πορεία 20 και 30 χρόνια στην τηλεόραση. Να τα λέμε κι αυτά! Το ότι εσύ έγινες αποδέκτης μίας καλής συμπεριφοράς, καλά κάνεις και το λες. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι με όλους, αλλά ότι αυτά συνέβαιναν τότε και υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τις δουλειές τους, αυτά επειδή πάλι θα με βρίζουν στα social media είναι αλήθεια!... Να βγουν κάποια στιγμή οι άνθρωποι που τα έζησαν 100% να τα πούνε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Λύγισε η Κουτσελίνη: «Η Σπυροπούλου με έδιωξε μετά την κηδεία του αδερφού μου από την εκπομπή»

Χείμαρρος η Ζήνα Κουτσελίνη: «Αυτή είναι η αλήθεια! Αντέχει η τηλεόραση να την ακούσει;»

Βανδή - Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η αναχώρησή τους από τη Ρώμη (Video & Photos)

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved