Ελένη Μενεγάκη: Το πάρτι γενεθλίων του Άγγελου και ο στολισμός του σπιτιού της! (Video & Photos)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Το πάρτι γενεθλίων του Άγγελου και ο στολισμός του σπιτιού της! (Video & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι και φέτος θα στολίσει νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, ενώ ετοιμάζει και ένα πάρτι για τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου που είναι τέλη Νοεμβρίου!

Η παρουσιάστρια είχε πει ότι κάθε χρόνο στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου, δηλαδή πριν τις 30 Νοεμβρίου και έτσι θα κάνει και φέτος!

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής της πως πριν λίγες μέρες τα παιδιά της της ζήτησαν φέτος να στολίσει νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο ακόμα και το άλλο Σαββατοκύριακο, αλλά τους είπε ότι είναι νωρίς!

«Όταν τα παιδιά ήταν μικρά ήθελα να τα κάνω πριν τα γενέθλια του Άγγελου για να προλαβαίνω (να κάνω ένα πάρτι). Τώρα όμως το στολίζω γύρω στις 25 με 27. Να είναι Σάββατο να είμαστε χαλαροί, να ξεκινήσουμε από το πρωί με τους φίλους μας και φέτος ήθελαν να στολίσουμε νωρίς, όμως τους είπα ότι κάνει ζέστη και δεν σου πάει ακόμα να στολίσεις! Μου αρέσει να ανάβουμε το τζάκι μας, να μαγειρεύουμε και να στολίζουμε… Βάζω το αρνάκι στο φούρνο και κάνω το γιουβετσάκι μας και τρώμε όλοι μαζί»!

Και ανέφερε ότι στολίζει μόνο το σαλόνι της, όχι όλο το σπίτι όπως κάνουν μερικοί μερικοί!

Η Ελένη Μενεγάκη διοργανώνει ένα υπέροχο πάρτι στο σπίτι της στα Μελίσσια και ταυτόχρονα στολίζει και το δέντρο της, όπως άλλωστε κάθε χρόνο!

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για τον γιο της, Άγγελο, τα εντυπωσιακά ρούχα του και η σχέση του με τον Μάκη

Άγγελος Λάτσιος - Ματέο Παντζόπουλος: Οι νέες φώτο τους από την παραλία στα Άχλα είναι μοναδικές

Άγγελος Λάτσιος: Ο διάλογος με την αδερφή του, Λάουρα που ουδείς παρατήρησε στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved