The Voice: Η επιστροφή Μαραβέγια και Ζουγανέλη στο τάλεντ σόου(video)
Media

The Voice: Η επιστροφή Μαραβέγια και Ζουγανέλη στο τάλεντ σόου(video)

The Voice: To show έχει περάσει στη φάση των knockouts από το σημερινό επεισόδιο (7-11) και οι ανατροπές έρχονται η μια μετά την άλλη, με επιστροφές που το μόνο σίγουρο είναι ότι της θέλαμε πολύ.

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice of Greece έχει τα πάντα: συγκινητικές ερμηνείες, εκπλήξεις και επιστροφές που, ενώ δεν τις περιμέναμε, τις είχαμε πραγματικά ανάγκη.

Έχουμε πλέον περάσει στη φάση των knockouts, με τις ομάδες των κριτών να έχουν ολοκληρωθεί και να μπαίνουν στο "ρινγκ" για να διεκδικήσουν μια θέση στην επομενη φάση. Οι κριτές, με την σειρά τους, δεν θα μπορούσαν να είναι μόνοι τους στην διαδικασία της προετοιμασίας των διαγωνιζόμενων και αποφάσισαν να έχουν τους βοηθούς τους. Εκεί ακριβώς κρύβεται και η έκπληξη.

Ο Πάνος Μουζουράκης έχει επιλέξει για βοηθό του τον αγαπημένο μας Κωστή Μαραβέγια, που είναι παλιός μας γνώριμος στο The Voice, καθώς μέχρι και την περσινή σεζόν, ήταν ένας από τους κριτές.Το ίδιο ισχύει και για την μοναδική Ελεονώρα Ζουγανέλη, που είναι βοηθός του Κωνσταντίνου Αργυρού αφού και εκείνη κατείχε μια θέση στους κριτές των προηγούμενων κύκλων του talent show.

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Η πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο πλατό του σόου! (video)

Τηλεθέαση: The Voice ή J2US; Τι επέλεξε το κοινό για το Σαββατόβραδο; (photos)

The Voice αποκλειστικό: Η πρώτη συνάντηση των παικτών με τους coaches - Έτοιμοι για τα knοckouts

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved