The Voice: Οι ανατροπές σήμερα δεν σταματούν - Το steal της Έλενας Παπαρίζου!
Media

The Voice: Οι ανατροπές σήμερα δεν σταματούν - Το steal της Έλενας Παπαρίζου!

The Voice: Τι και αν η διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με την ομάδα του Σάκη Ρουβά, υπάρχει πάντα η δέυτερη ευκαιρία αφού με ένα κλικ, η Έλενα Παπαρίζου την έβαλε στην ομάδα της.

Στο σημερινό πρώτο επεισόδιο των knockouts, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις πρωταγωνιστούν και οι τηλεθεατές παρακολουθούν με το στόμα ανοιχτό.

Ακούσαμε μοναδικές φωνές και εξαιρετικές ερμηνείες, αλλά δυστυχώς η διαδικασία είναι τέτοια, που αναγκαστικά πολλοί καλλιτέχνες θα παραμείνουν εκτός του διαγωνισμού. Αυτό συνέβη και με μια εξαιρετική τριάδα από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, όπου όλες οι κοπέλες πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μετά από την επιλογή του Σάκη Ρουβά να επιλέξει την μια εκ των τριών, οι υπόλοιπες παρέμειναν για ελάχιστα λεπτά στο πλατό, περιμένοντας μήπως κάποιος από τους 3 κριτές ( εκτός του Σάκη) θα θελήσουν να τις επιλέξουν για την ομάδα τους.

Κάτι τέτοιο είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά, αλλά δεν είναι και αδύνατο, αφού το επίπεδο έχει ανέβει εξαιρετικά. Την ανατροπή έκανε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία με το πάτημα ενός κουμπιού, επέλεξε την Άρια Καβαλάρη, η οποία από εδώ και πέρα θα ανήκει στην ομάδα της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Η επιστροφή Μαραβέγια και Ζουγανέλη στο τάλεντ σόου(video)

The Voice: Η πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο πλατό του σόου! (video)

Τηλεθέαση: The Voice ή J2US; Τι επέλεξε το κοινό για το Σαββατόβραδο; (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved