GNTΜ: Ο Ναπολέων έκανε τους κριτές να κλαίνε με λυγμούς στη διαδικασία αποχώρησης! Τι συνέβη;
Media

GNTΜ: Ο Ναπολέων έκανε τους κριτές να κλαίνε με λυγμούς στη διαδικασία αποχώρησης! Τι συνέβη;

GNTM 4: Μοναδική δοκιμασία, με την καλύτερη φωτογραφία να πηγαίνει στον Κωνσταντίνο, ο οπίος πραγματικά έζησε την στιγμή.

Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης του Greece's Next top Model 4 είχε κυριολεκτικά τα πάντα: χορό, τραγούδι, ενέργεια, ομορφιά και μια εκλεκτή καλεσμένη.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν το πρόσωπο έκπληξη του επεισοδίου, αφού ήταν εκείνη που πλαισίωσε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα μοντέλα στην φωτογράφιση τους. Χορευτικές πόζες και έντονα βλέμματα ήταν οι πρωταγωνιστές στα κλικ των 13 πλέον καλύτερων του διαγωνισμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την φωτογράφιση των μοντέλων και την Ελένη Φουρέιρα να τα δίνει όλα on stage:

Κατά τη διαδικασία αξιολόγισης στο πλατό, ήταν από τις λίγες φορές που είδαμε εντάσειες και έντονες αντιπαραθέσεις. Μια "διαμάχη" μεταξύ των κριτών ξέσπασε για την φωτογραφία της Όλγας, σχετικά με το ρούχο της και τι ακριβώς ζητούσε ο σχεδιαστης για την φωτογράφιση. Η Ισμήνη έγινε έξαλλη και το πλατό πήρε φωτιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Πολλές ήταν οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν και τα σχόλια ήταν αρκετά ενθαρρυντικά, αλλά υπήρχαν και εκείνες οι πρασπάθειες, που χαρακτηρίστηκαν πιο αδύναμες. Η καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας δικαιωματικά δόθηκε στον Κωνσταντίνο, ο οποίος πραγματικά έζησε το concept μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Στο τέλος του επεισοδίου, μια έκπληξη περίμενε το τηλεοπτικό κοινό, αφού στο bottom two βρέθηκε ο Ναπολέοντας και ο Γιάννης. Ο Ναπολέωντας ζήτησε να αποχωρήσει ο ίδιος και να παραμείνει ο Γιάννης, λέγοντας ότι έχει εκείνος έχει να δώσει την περισσότερη ενέργεια. Οι κριτές διαφώνησαν, καθώς είπαν χαρακτηριστικά ότι πρέπει ο καθένας να θυμάται τον ρόλο του στο σόου.

Η απόφαση των κριτών ήταν να αποχωρήσει ο Γιάννης και να παραμείνει ο Ναπολεώντας. Ζήσαμε όλοι μια έντονη και συγκινητική στιγμή, με τους κριτές να μην μπορούν να σταματήσουν τα δάκρυά τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακατω:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε στο πλατό και έβαλε... φωτιές! Πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

GNTM: Αυτά είναι τα 4 μοντέλα που επέστρεψαν στον διαγωνισμό (video)

Δήμητρα Κωστάκη για GNTM: "Οι κριτές δεν έχουν την ίδια καριέρα με εμένα και είναι προσβλητικοί"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved